Пламен Николов ли ще взима решенията? Не ми изглежда, че

...
Пламен Николов ли ще взима решенията? Не ми изглежда, че
Коментари Харесай

Борислав Сандов: Пламен Николов ли ще взима решенията?

Пламен Николов ли ще взима решенията? Не ми наподобява, че той ще взима решенията. Това разгласи депутатът от „ Демократична България “ Борислав Сандов пред Българска национална телевизия. 

Кандидатът за министър председател от Има Такъв Народ е препоръчан в последния миг с механически финтове. По всичко наподобява, че Слави Трифонов взима решенията в Има Такъв Народ, добави Сандов. Слави Трифонов не е ли човек, който стои в своя кабинет, някои различен приказва вместо него, само че когато би трябвало да взима решения, той ги взима, запита Сандов.
 Борислав Сандов: Категорично не бих подкрепил офшоркаджия за министър председател Борислав Сандов: Категорично не бих подкрепил офшоркаджия за министър председател
" Барбадос е офшорна зона, включена дълги години в " черния лист " на Европейски Съюз. Адвокатска адвокатска фирма с двама адвокати и един куп счетоводители яс...

Борислав Сандов бе безапелационен, че Демократична България не желаят министерски постове и кресла. Демократична България желаят документално съглашение за осъществяване на задачите от бъдещото държавно управление. Разговорът не е дали харесваме Пламен Николов или не, а е диалог за ръководството на страната, добави той.

Той настоя от Слави Трифонов естествени политически процеси. Ние не желаеме коалиция, обаче да нямаме думата дали Пламен Николов става за министър председател или за министър – това не е съществено, означи Сандов.

„ Това не е конно съревнование. Това, че Слави Трифонов и Има Такъв Народ са първа политическа мощ имат единствено три депутати повече от ГЕРБ. Уравнението за болшинство в Народното събрание е до 121, само че ние сме очевидци на различен сюжет, че ГЕРБ няма да вземат участие в гласуването ", посочи Сандов.

По думите му това значи ли, че Бойко Борисов е опрощение от Има Такъв Народ, с цел да може да не взе участие в гласоподаване. 
 Борислав Сандов: Ако Слави беше отишъл на изборите с този кабинет, нямаше да завоюва толкоз гласове Борислав Сандов: Ако Слави беше отишъл на изборите с този кабинет, нямаше да завоюва толкоз гласове
Ако „ ИТН “ считат, че с още едни избори ще генерират поддръжка от 121 депутати, това е наивно, съобщи пред БНР Бор...

Има Такъв Народ, с цел да имат поддръжката на Демократична България за съставянето на кабинет, би трябвало да имат съглашение, което е в детайли написано като политики и да не могат да завъртят противоположен завой. Ако Има Такъв Народ считат, че в четвъртък да дойдат и да ни кажат „ ето това е “, мъчно можем да вземем решение, сподели Сандов.

Решенията в Има Такъв Народ се взимат вместо от Банкя, Сарайте или от джипката, от друго място, акцентира Сандов, който се надява на сериозен завой в политиката на Има Такъв Народ, тъй като желае обединяване и уединяване от досегашната власт.

Демократична България са подготвени да минат в съпротива, в случай че Движение за права и свободи поддържа държавното управление на Има Такъв Народ.

Прочетете още по тематиката:
 Борислав Сандов: Корал, Карадере и Пашадере към този момент са по-защитени от комерсиализацията Борислав Сандов: Корал, Карадере и Пашадере към този момент са по-защитени от комерсиализацията
Днес съобщихте, че Корал, Карадере и Пашадере към този момент са напълно са в " Натура 2000 ". Какво значи това, господин Сандов, какво произтича от то...

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР