Пламен Николов е номинацията на Има такъв народ за поста

...
Пламен Николов е номинацията на Има такъв народ за поста
Коментари Харесай

Пламен Николов е номинацията на Има такъв народ“ за премиер

Пламен Николов е номинацията на " ИТН " за поста министър-председател.

Президентът Румен Радев връчи изследователски мандат за сформиране на държавно управление на най-голямата парламентарно показана партия " ИТН ". По-рано през днешния ден Радев съобщи, че е време българите да узнаят кой е претендентът за министър-председател и какви са същинските планове на спечелилите в изборите.

От " ИТН " авансово потвърдиха, че имат претендент за министър председател, само че отхвърлиха да упоменат името му. От партията анонсираха единствено, че е добър експерт, виновен, заслужен и честен човек.

Пламен Николов дава отговор за цялостното бизнес показване на компанията в 67 интернационалните пазара със 600+ търговски B2B колегата. Осигурява постигането на всички планувани стратегически корпоративни и търговски цели на компанията в съответните пазари. Управлява всички процеси в компанията, свързани с комерсиалния оборот, разходния баланс, ЧР, финансовите потоци и маркетинг активността.

Работил е с огромни клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, Плувни федерации, Олимпийски национални комитети.

Образованието си е приключил в СУ „ Св. Климент Охридски “, лекар по философия на правото, политиката и стопанската система и Klagenfurt Alpen-Adria Universitat, Австрия.

Опит

Над 15 години опит в бизнес развиването и ръководството на планове
Генерален шеф Европа, Близък Изток, Оперативно-наблюдателно дело и Африка
Преминал през МЕНИДЖЪРСКИ ТРЕНИНГ ИНСТИТУТ Сан Франциско, Съединени американски щати
Дългогодишен началник, управител с потвърдени бизнес постижения
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР