Пламен Марков инициира дарителска кампания в HelpKarma в помощ на

...
Пламен Марков инициира дарителска кампания в HelpKarma в помощ на
Коментари Харесай

Пламен Марков стартира дарителска кампания в подкрепа на Джеки

Пламен Марков инициира дарителска акция в HelpKarma в помощ на своя съотборник от звездния отбор на ЦСКА от 80-те години Георги Димитров-Джеки. Легендарният бранител, именуван Българския Бекенбауер, бе диагностициран с рак на дебелото черво и продължава да е в клиниката HPL в Сент Етиен, където игра в локалния прославен тим. Там Джеки е към този момент четири месеца и ще има осем химиотерапии до 9 юни.

Двамата са от героите на ЦСКА, които стигнаха до полуфинал за КЕШ през 1982 година, детронирайки „ Ливърпул “ по пътя си. В HelpKarma донорите имат 100 % сигурност, че средствата се изразходват целево, при цялостна отчетност и бистрота. Набраните дарения ще бъде преведени непосредствено в болничното заведение.

„ Георги Димитров има потребност от спомагателни средства, с цел да приключи цялостния цикъл от своето лекуване – сподели Пламен Марков – както сме се обединявали при триумфите на ЦСКА, дано и в този момент да сме единни в този сложен за него миг. Да му дадем нашата сърдечна поддръжка. Вярвам, че ще успеем за следващ път. “
Подкрепете Георги Димитров - Тук!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР