Пламен Любенов, който спечели България търси талант, за пореден път

...
Пламен Любенов, който спечели България търси талант, за пореден път
Коментари Харесай

Помните ли "Пламен" от "България търси талант"? Направи нещо уникално

Пламен Любенов, който завоюва " България търси гений ", за следващ път сподели какъв брой огромна може да бъде силата на човешкия дух. Младежът изкачи единствено на ръце стълбите до паметника Шипка.

" Винаги съм желал да изкача тези стъпала на ръце, невероятна страст ", признава младежът.



Пламен Любенов – момчето-чудо, което сподели на всички какво значи мощна воля и предпочитание за развиване и живот. За нежните си 20 години, момчето от Варна е претърпяло толкоз, колкото доста от сънародниците му не претърпяват и за цялостен живот.

Историята на Пламен Любенов е белязана от доста болежка и неправда. Всички са наясно, че той се ражда с недъга си, само че малко на брой знаят, че вместо да го обкръжат с още повече обич и грижа, родителите му го изоставят, когато е едвам на 3 годинки.
Пламен Любенов е заставен да пораства по домовете за сираци и да бъде подхвърлян от ръка на ръка. “Рядко сме виждали хора, изстрадали толкоз доста. Що за животно би трябвало да си, с цел да изоставиш детето си единствено, тъй като се е родило друго от останалите?! Но и що за ангел би трябвало да си, с цел да не се озлобиш и настроиш против света, а да продължиш да Пламен Любенов е едвам на 20 години, само че е претърпял толкоз, колкото и 70-годишен човек не е съумял.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР