Пламен Крачунов е защитник, роден е на 11 януари 1989г.

...
Пламен Крачунов е защитник, роден е на 11 януари 1989г.
Коментари Харесай

Пламен Крачунов: Арда ме грабна с това, че залага на български играчи

Пламен Крачунов е бранител, роден е на 11 януари 1989г. в Пловдив. Започва да тренира футбол в Тракия, след което минава през Марица Пловдив, Локомотив Пловдив, ЦСКА, Славия, Сейнт Джонстън (Шот), Етникос, Заглембе, Етър, Локомотив София. Има един мач за националния тим на България. Пламен Крачунов застана пред камерата на ARDA TV, с цел да опише по какъв начин се стигна до привличнето му в тима, какво занимание има и още забавни неща за него.

Пламене здравей, добре пристигнал в АРДА.
– Здравейте, добре заварили. Тренираме на цялостни сили, имаме още няколко дни до привършване на подготовката и по-късно се готвим за първия мач.

Успя ли към този момент да свикнеш с ситуацията и по какъв начин минават тренировките на Александър Тунчев?
– Все още съм в развой на привикване, хубавото е, че съм българин и бързо ще влезна в тима.

Какво усещане ти направи тимът на АРДА, сигурно си следял по какъв начин играе преди да дойдеш тук?
– Като цяло усещането ми е положително, тук съм към този момент трета седмица. Изключително се залага на български футболисти, което е похвално. Имаме доста положителни играчи за нашите стандарти и отново споделя,, хубавото е, че са наши български футболисти.

Няколко пъти наблягаш на български футболисти, очевидно това е верният модел на работа?
– Лично за мен е по този начин. В България обаче постояно го повтаряме, само че от ден на ден се залага на чужденци, които с нищо не способстват за повдигане на равнището на футбола в България.

Как се стигна до привличането ти в АРДА?
– Първо ми се обади старши треньорът Александър Тунчев, когато към този момент се разбра, че ще поеме АРДА. След един диалог с него ми се обади и спортният шеф Ивайло Петков и се разбрахме доста бързо.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР