Пламен Константинов вече не е треньор на националния отбор по

...
Пламен Константинов вече не е треньор на националния отбор по
Коментари Харесай

Пламен Константинов вече не е треньор на националите по волейбол

Пламен Константинов към този момент не е треньор на националния тим по волейбол при мъжете . Поне това се подразбира от публично известие на уеб страницата на федерацията.
Договорът на експерта няма да бъде възобновен най-малко на този стадий. Контрактът изтече с края на Световното състезание при мъжете . През последните дни в медиите се появиха информации, че идващият селекционер ще бъде Мартин Стоев.  



Волейболният ни отбор
приключи на девето място в крайното класиране на Световното състезание по волейбол за мъже , което се организира у нас и в Италия .

Ето и известието в уеб страницата на БФВ:

След довеждане докрай на международното състезание по волейбол президентът на Българската федерация по волейбол инж. Данчо Лазаров се срещна с треньора на националния тим Пламен Константинов .

Двете страни разискаха представянето на националния тим и с цел да бъдат свободни в своята преценка за възможна бъдеща взаимна работа, взеха решение да завършват договорните си взаимоотношения към този миг. -->

Окончателните заключения и оценки ще бъдат направени на по-късен стадий, когато Управителния съвет на БФВ ще прегледа докладите на Пламен Константинов и неговия щаб, и на треньора на женския народен тим Иван Петков, след приключването на международното състезание по волейбол за дами в Япония.  

Президентът на БФВ инж. Данчо Лазаров пожела триумф на Пламен Константинов в работата му в Русия.
 Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР