Пламен Константинов може да преустанови дейността си в националния отбор

...
Пламен Константинов може да преустанови дейността си в националния отбор
Коментари Харесай

Пламен Константинов може да се прости с поста си в националния отбор още днес

Пламен Константинов може да прекрати активността си в националния тим по волейбол. Събрание на Управителния съвет на БФВ през днешния ден ще дефинира бъдещето на експерта.

 Любомир Ганев за представянето на
Любомир Ганев за представянето на " лъвовете ": Не стигна религия в личните благоприятни условия

България желае да класира два тима за Олимпиадата в Токио

Контрактът на Константинов бе до края на Мондиал 2018 и откакто отборът ни не съумя да се класира за борбите от Топ 6 на Апенините, броженията за промяна на наставника на Локомотив (Новосибирск) се ускориха.

Ако сходно заседание фактически се състои през днешния ден, то първа и евентуално единствена точка от дневния ред ще бъде точно изборът със или без Пламен Константинов националният тим да гони олимпийска квота за Игрите в Токио 2020.

Скандалът с либерото Владислав Иванов, напуснал ненадейно лагера на лъвовете дни преди старта на международното, отвори още веднъж тематиката за твърдия и мъчен темперамент на Гибона и за неумението му да мели брашно с водачите на отбора.

За 4 години и 3 месеца отпред на " лъвовете ", Гибона записа 35 победи и 43 загуби, като най-хубавото достижение на отбора в този интервал е четвъртото място на Европейското състезание в София през 2015 година

 Любо Ганев удостовери, че Симон ще бъде натурализиран
Любо Ганев удостовери, че Симон ще бъде натурализиран

Кубинецът може да заиграе за " лъвовете " след две години
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР