Пламен Гетов не е оптимист, че Патрик-Габриел Галчев може да

...
Пламен Гетов не е оптимист, че Патрик-Габриел Галчев може да
Коментари Харесай

Пламен Гетов за син талант: Само със силен удар не става, трябва и да си малко целунат от Господ

Пламен Гетов не е оптимист, че Патрик-Габриел Галчев може да се трансформира в нужното за Левски оръжие при статичните положения.

" Видях, че той извършва няколко пъти. Честно казано, не съм уверен, че ще стане нещо. Защото не би трябвало единствено да риташ, а да гледаш и къде отива топката ", отсече Мага от Сунгурларе пред " Мач Телеграф ".

" За тези осъществявания се желае и подготовка, само че най-важното е преди този момент да те целуне и Господ. Само със мощен удар или с добър фалц не става ", продължи легендата.
 Пламен Гетов: Повечето футболисти бяха в Левски (Лом) за парите, а не поради любовта към играта
Пламен Гетов: Повечето футболисти бяха в Левски (Лом) за парите, а не поради любовта към играта

" Болно ми е "

Според него Патрик-Габриел мъчно ще успее единствено с старание в тренировките даже и да извършва статични положения до момента в който не припадне.

" Казах ви към този момент - би трябвало да си малко целунат от Господ. Иначе не става. Освен това аз имах опция да науча някои тънкости от Петър Жеков. Той ми изясни по какъв начин стават нещата. Аз по-късно се пробвах да го направя с няколко души. Казах им, само че не се получи. Така стоят нещата ", регистрира Гетов. Според него сега и в международен проект няма футболист, за който да се заложи на 100%, че ще вкара при статично състояние. Гетов е безапелационен, че последният подобен бе Жуниньо Пернамбукано.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР