Пламен е открит от негов по-възрастен съсед - Марин, с

...
Пламен е открит от негов по-възрастен съсед - Марин, с
Коментари Харесай

Радиостанциите На Одмвр Гърмят В Момента! Комшията Марин Откри Мъртъв Гол Облян В Кръв Пламен Петров!

Пламен е открит от негов по-възрастен комшия - Марин, с който живеели врата против врата на втория етаж в 33 блок. Малко след 8 часа сутринта през вчерашния ден, Марин се натъкнал на Паци, който лежал пред входната врата на жилището си в локва кръв.

Пламен бил прострян по очи, гол до кръста, с блуза, натикана сред краката му. По тялото му имало пострадвания, кръв и трева. Възрастният човек се сепнал, докоснал го, с цел да разбере дали диша и усетил, че към този момент е леден и вдървен. Повикал полиция, а пристигналият лекарски екип единствено открил гибелта. Образувано е досъдебно произвеждане за закононарушение. Съседи описват, че предната вечер /29 май - бел. ред./ към 23 часа са видели полиция и кола за спешна помощ да докарват Пламен пред входа на блока и да му оказват помощ да се прибере. Какво тъкмо се е случило обаче ще покаже полицейското следствие, оповестява " Дунав мост ".

Познати на умрелия мъж споделят, че са били дружно до 21 часа на 29 май в квартално заведение, след което Пламен се прибрал у дома. По информация на живущи в квартала, Пламен е съжителствал със собствен другар, който обаче не постоянно е преспивал в 33 блок, като във въпросната вечер не е бил там. Паци е имал и интимна другарка, с към 20 години по-млада от него - Ивелина Панчева. С нея ту се разделяли, ту се събирали, непрестанно се карали, като последният им скандал бил отпреди няколко дни и тогава Пламен блъснал пестник на Ивелина. Дългогодишни другари на Пламен изясняват, че той в последно време " дръпнал обратно ", измършавял фрапантно, бил посърнал, обезверен, изтощен от непрекъснатите кавги и проблеми с партньорката му. Това се отразявало на професионалните му задължения, както и на обществения му живот. Започнал да пие повече, натрупал задължения. Според приятелите му това момиче въобще не било уместно за него и тази връзка му работила нездравословно. Хората, които са познавали Пламен, го разказват като извънредно добър, почтен, съчувствен, разговорлив и радушен човек. Съмняват се той да е провокирал спор, допускат, че по-скоро е жертва на посягане.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР