Пламен Димитров е лицето, задържано за срок от 24 часа

...
Пламен Димитров е лицето, задържано за срок от 24 часа
Коментари Харесай

Горещи подробности за подпалвача на кола на Господари на ефира

Пламен Димитров е лицето, арестувано за период от 24 часа за палежа на автомобила на кореспондент на "Господари на ефира " в Карлово. Това заяви представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова, която уточни, че въпросното лице е основен воин в репортажите.

Палежът е станал на 4-ти против 5-ти през нощта в Карлово.

Румяна Арнаудова добави, че основният прокурор Сотир Цацаров е осведомен и е разпоредил инспекция на всички произнасяния във връзка сигнали против въпросното лице, представяло се за занаятчия.

На брифинга на прокуратурата стана ясно още, че дамата, която живеела на фамилни начала с въпросния Димитров, към този момент си е подала оставката от поста административен секретар на Районна прокуратура Карлово. Въпросната връзка била причина и за случаи на самоотвод на прокурори от Карлово. Арнаудова изясни, че въпросните сигнали са били препращани незабавно към Районна прокуратура Пловдив.

"Към този миг Пламен Димитров не е притеглен като обвинен, защото няма задоволително доказателства за ангажиране на неговата отговорност ", изясни Арнаудова, представена от news.bg. Въпросното лице не е признал към този миг. Мярката, наложена от полицията, изтича на 6-ти октомври. Тепърва следва събирането на доказателства по случая.

"Очакваме Окръжната прокуратура в Пловдив доста бързо да направи обследването и да даде информация ", добави още Арнаудова.

Работното обвиняване, поради което е почнало следствието е за отнемане на моторно транспортно средство.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР