Пламен Асенов, специално за Faktor.bgZабележителна е новината, че Императорът на

...
Пламен Асенов, специално за Faktor.bgZабележителна е новината, че Императорът на
Коментари Харесай

De Profundis: Zабележителни новини от zемята на zомбитата и нейните европейски околности

Пламен Асенов, особено за Faktor.bg

Zабележителна е новината, че Императорът на Zлото, Владимир Путин, към този момент изпада в суматоха във връзка с това какво ще се случи с бликащите съветски енергийни запаси, когато Западът се откаже изцяло от тях. По този мотив той умно поучава държавното управление да се преориентира на Изток и Юг за продажби.
„ За да се реализира това, в близко бъдеще е належащо да се откри основната потребност от инфраструктурни уреди и да стартира тяхното изграждане” - произнася се Путин като същински специалист.
Само че Русия няма потенциал да построява такава инфраструктура, без специфичните технологии, които до неотдавна получаваше от гнилия Запад. А и при тежкото ембарго, в което се намира, няма от кое място другаде да ги вземе, тъй че ще би трябвало да употребява кълчища за изолираност на течовете и тиксо за свързване на тръбите.
Сериозен въпрос е дали, както постоянно му се случва, Путин не се е малко объркал по тематиката. Или напълно да е изперкал. Би било разбираемо, при този тежък за него ход на съветската терористична война против Украйна. А може би той даже не знае, че Русия не има въпросните технологии и въобще не е оня софтуерен колос, за какъвто я мисли. Или за какъвто са му я пробутали съветниците.
Напълно допустимо е да не знае. Как се оказа да вземем за пример, че коконата Валентина Матвиенко, цялостен ръководител Съвета на федерацията, не знае, че Русия, въпреки да създава метал за пирони, не създава самите пирони, а напълно ги внася.
Ами не може, бе, жители, изцяло

неспособна е Русия да създава даже елементарни пирони,

какво остава за по-сериозни неща. Кой знае какво ще се случи в скоро време, щом всеобщият мужик най-сетне осъзнае, че Ширака страна квас радная не може да създава също компютри и компоти, галактически кораби и паста за зъби, медикаменти и дамски превръзки. И че съветските смарт телефони са в действителност смъртфони.
Но не, в случай че си мислите за протести, нищо сходно няма да стане. Към протести мужикът ще пристъпи, единствено в случай че се окаже, че Русия не може да му създава даже водката, с която да се налюска за разтуха, че се е родил на най-прекрасното място в света.

Не по-малко Zабележително ми прозвуча обаче, жители, новината, че крайцерът “Москва “ потъна.
Доживяхме. Сега

остава и самата Москва да потъне в блатото,

върху което е построена. И което Кремъл поддържа все по-живо и бълбукащо под краката си с всичките незаконни дейности против човечеството, които прави.
Добре би било, в случай че потъването на „ Москва “ е дело на украинската войска, която оня ден нападна кораба, както се оповестява. Но даже да не е по този начин, даже да е просто резултат от гърмеж на боеприпаси, както упорства съветското командване, новината отново е страхотна. Нали се сещате за какво - тя за следващ път удостоверява цялостната несръчност на руснаците да свършат каквато и да било работа, без да я оплескат. Дори на флагманския си транспортен съд не могат да опазят мунициите, представяте ли си какво се случва по-надолу по веригата и какво е положението на цялата им флота.
А какво ли е на нуклеарния боеприпас?
Тази цялостна несръчност явно е някакъв космополитен гений, който е вменен на руснаците изначално, а те, горките, не схващат, че

Вселената се е изгаврила с тях

и се пъчат мощно пред света с въпросния гений, показват го за някаква си „ божествена задача “.
Е, добре, де, в действителност в действителност имат една божествена задача - страната им да бъде Адът на Земята, а самите те - Zловещи Zомбита от въпросния Ад.

„ Ако Швеция и Финландия станат членове на НАТО, Балтийско море няма по какъв начин да остане повече Zона без нуклеарни оръжия “ - безочливо и Zаплашително осведоми съветското политическо Zомби Дмитрий Медведев.
Не мога да схвана, жители, този свиркаджия на кого ги рамене сходните нелепости, кого лъже. Сякаш съветските нуклеарни подводници в Мурманск са въоръжени с водни тапешници и, щом тръгнат към Атлантика, вършат пастирски скок над Балтийско море, а не се давят в него като починалата „ Курск “.
Има обаче и друга история, обвързвана с същински съветски Zомбита. След като преди няколко дни научихме Zабележителната вест, че политическото Zомби Владимир Жириновски най-сетне съобщи Богу дух, в този момент научаваме, че по същия път е поел и Zомбираният боен министър Шойгу. Според израелска информация, Шойгу лежи в болница с масиран инфаркт и на практика не може да продължи да управлява публично кървавите безчинства на Красная войска в Украйна.
Освен за Шойгу обаче, любопитен съм, жители, и какво става с външния министър Сергей Лавров, който също не се появява в последно време обществено. Да не би пък него да го е треснал инсулт, за наслада на цялата прогресивна общност.
Иначе сега освен инфарктът на Шойгу, само че и други тресчици ги тресат съветските висши военни.
Първо - Путин ще ги изяде дружно с генералските пагони, задето проклетата им военна интервенция е Zациклила и продължава над 50, вместо плануваните 5 дни.
Второ - те към този момент действително не могат да угодят на боса си и да победят в Украйна, тъй като през годините са крали като за международно и са докарали Великая и Непобедимая до просешка сопа, трансформирали са я в тъпо сходство на войска, изцяло Победимая.
Трето - самия Путин те са залъгвали с алабалистики за големия съветски боен прогрес и са го водили по парадите и ученията за носа, държание, което честолюбивият и сензитивен кремълски култивиран гном изключително не понася.
И четвърто, колкото по-силно съветските генерали в този момент поемат по единствения път към „ успеха “, който им остава - осъществяването на все по-масови военни закононарушения в Украйна, толкоз по-

скоро ще удари часът на разплатата,

всички те ще бъдат съдени и наказани за геноцид.
Редом до тях ще би трябвало да седят обаче освен политическите им вдъхновители и началници, само че също „ елементарните “ бойци и офицери, които директно на терен правят незаконните дейности и осъществят съзнателната кремълска политика на геноцид.
Да, тъкмо за геноцид става дума, мосю Макрон!
Не ми се правете на лингвист, като ми обяснявате разликата сред „ военно закононарушение “ и „ геноцид “. Тезата, че в случай че дефинираме едно и също нещо - целенасоченото изтребване на мирни цивилни хора в Украйна - по два разнообразни метода, можем да избегнем тревожните сънища и тежките морални въпроси, е извънредно нелепа.
Ако става дума за „ военно закононарушение “, гласи версията на Макрон, няма потребност „ ние “ да се намесваме в спора, само че в случай че му отпуснем края и вземем да го назоваваме „ геноцид “, към този момент сме задължени.
Отдавна не бях чувал някой по този начин йезуитски да се пробва да увърта и толкоз малко да му се получава. Макрон май искрено мисли, че ние, елементарните европейци, сме толкоз тъпи, та не разбираме един елементарен факт - всички към този момент сме забъркани.
Да, към този момент сме забъркани, въпреки не по наше предпочитание, не в наша изгода, не по нашите правила - само че Путин и мръсната му съветска тайфа ни държат заложници на личните си безумства и имперски упоритости.
Путин желае не просто Украйна, неуважаеми Макрон, Путин желае освен Балтийските страни, България и Румъния, задачите Балкани - не, Путин желае богата Германия, слънчева Италия, артистична Франция. Това желае кремълският мегаломан и който западен политик сега не си дава сметка за действителностите или се прави на експерт по лингвистика, би трябвало да бъде обичай с тояги и обществено изритан от политиката за безконечни времена.

Сега има единствено две позиции, за които можеш да бъдеш - ние, Западът, демократичният свят, светът на истината, правото и свободата, светът на напредъка и духа - или Путин, светът на Източната сатрапия, феодалният свят на подвластните, несвободните, некадърните.
Като виждам и чувам Макрон, а в някои връзки Шолц и други западни политици, виждам, че те още не знаят или не желаят да знаят защо иде тирада. Продължават да се държат по този начин, като че ли с Путин, а и въобще с който и да било руснак, можеш да се схванеш по човешки, като че ли можеш да разчиташ на думата му и подписа му под някакъв контракт, като че ли те не са

гневни Zверове, чиито тласък е омразата

Та въпросните западни „ политици “ се държат по този начин, като че ли войната на следващия ден ще свърши, без значение по какъв метод, и всичко с руснаците ще влезе в някакъв естествен коловоз - ние ще продължим да търгуваме с тях, да използваме митичната „ велика съветска просвета “, да глезим крадците им милиардери и да печелим, като им продаваме лукс…..
Не, гълъбчета, стягайте се да извършите по този начин, че Русия, без значение от края на войната и методът, по който тя приключи, да бъде сложена за десетилетия напред на нейното същинско място - зад тежък хигиеничен кордон, който да изолира Ада на Земята от другите земни елементи. Иначе цялата съветска Zлоба към свободните, умните и кадърните, Zавист към можещите и съумелите, както и всички останали Zабележителни съветски качества, събрани в Zверската съветска същина, ще продължат да тровят естествения живот на всички ни и като ракови кафези да унищожават това, за което сме мечтали и което сме постигнали.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР