Плакати с призив да не се гласува за Делян Пеевски

...
Плакати с призив да не се гласува за Делян Пеевски
Коментари Харесай

Демократична България с кампания с плакати срещу Пеевски във Велико Търново

Плакати с апел да не се гласоподава за Делян Пеевски бяха разлепени във Велико Търново, оповестява " Демократична България ".

Припомняме, че Пеевски е лидер на листата на Движение за права и свободи за област Велико Търново -!
 Заради подаяние на Пеевски ли беше акцията в Пазарджик? Заради подаяние на Пеевски ли беше акцията в Пазарджик?
Два дни откакто служители на реда лишиха книжката на пазарджишкия кмет Тодор Попов, поради отхвърли му да даде кръвна проба за съществуване на алкохол...

Христо Иванов, на " Демократична България " във Велико Търново, който избра да се изправи лице в лице с Делян Пеевски, прикани водачите на листите на останалите политически сили в региона да призоват гласоподавателите си да не поддържат Движение за права и свободи и Пеевски. Към този негов апел към този момент се причислиха други политически обединения.

" С кандидатирането на Пеевски Движение за права и свободи явно споделя: " Ние няма да се съобразяваме с интернационалното публично мнение и глобите по " Магнитски ", нас не ни интересува какво мисли болшинството от българските жители. Ние ще държим своята позиция на златен пръст с цената на всичко ", сподели Иванов пред БНР.

Христо Иванов провокира на открит спор Делян Пеевски: " До момента той бяга от сходна среща, тъй като ще би трябвало обществено да изясни своята кариера и замогване и да отговори на въпроси за неналичието години наред на принос за растежа на страната и решаването на значимите за обществото ни ".

Според него е въпрос на национална борба партиите да поддържат апела " Нито глас за Пеевски ", с цел да могат да се решат всички останали проблеми. Целта на апела " Нито глас за Пеевски " надвишава границите на политическите сили и цели да извади на показ съпротивителните сили на цялото общество, счита Иванов. Затова нашата борба с Пеевски във Велико Търново е символна борба по тази причина по какъв начин ще се развива България – дали ще се връща обратно или ще върви напред.
 Как Пеевски се снабди с съвсем цяло село - архитектурен резерват * Как Пеевски се снабди с съвсем цяло село - архитектурен резерват*
След поредност правни дейности – вливания и заличавания през последните две-три години, най-богатият и към този момент не чак толкоз млад ус...

По-рано съпредседателят на " Демократична България " акцентира, че апелът му не включва ГЕРБ, тъй като дружно с Движение за права и свободи са носители на корупционния модел.

" Пеевски е въплъщение на модела на Сарая, на модела към Движение за права и свободи, който в действителност съставлява сърцевината на завладяването на българската страна от мафията ", показва Христо Иванов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР