Плакати с надпис „Ска Келер, не си добре дошла в

...
Плакати с надпис „Ска Келер, не си добре дошла в
Коментари Харесай

Плакати за Ска Келер в Банско: „Не си добре дошла“

Плакати с надпис „Ска Келер, не си добре пристигнала в Банско“ бяха разпънати на входовете на зимния курот. Повод за акцията е информацията, че съпредседателката на групата на „Зелените“ в Европейския парламент през днешния ден ще мине през града, с цел да стигне до Пирин, където ще я разхожат нейните съидейници – българските псевдоеколози.

Сутринта Келер даде конференция дружно с Борислав Сандов и юрист Александър Кашъмов. Оказа се, че полседният е създател на необятно рекламирания отчет за корупцията в Европейския съюз. Помагали са му от „Да, България“ – дребната дясна партия, която седи зад митингите в София дружно с ДСБ, Политическа партия „Зелените“, а към този момент и ДБГ.

В същото време евродепутатът от ГЕРБ Емил Радев също подлага на критика своята колежка и за намесата й във вътрешните работи на България. Ето какво написа Радев във фейсбук:

Същата Ска Келер – фракционният водач на партията „ Зелени “ в Европейския парламент, която преди няколко месеца прикани мигрантите да бъдат настанени на по-големи групи в страните от Източна Европа, през днешния ден е в България и извършва политическата поръчка на партийки, останали вън от Народното събрание да, нападат българската страна. Същите „зелени“ се пробваха напълно скоро да наложат в Регламент Брюксел 2А да се осиновят деца от еднополови двойки дори в страните, които не признават такова общуване и още и още…. И през днешния ден тези хора са в личната ни страна и ни учат на морал!

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР