Плажовете във Варна са готови да посрещнат туристите. Всички се

...
Плажовете във Варна са готови да посрещнат туристите. Всички се
Коментари Харесай

Вижте как вървят цените по морето за чадър, шезлонг и "ол инклузив"

Плажовете във Варна са подготвени да посрещнат туристите. Всички се вълнуват от това какъв брой ще заплащат за шезлонг и чадър, оповестява Нова тв.

На централния плащ във Варна цените ще останат непроменени. Цената на чадъра е 5 лв., също толкоз ще плащаме и за шезлонг. Очакванията са за доста туристи и добър сезон. Има задоволително спасители, макар че всяка година намирането на фрагменти е все по-трудно.

На " Златни пясъци " шезлонгът и чадърът са по 10 лева

В Созопол цените на чадър са 6 лв., на шезлонг - отново толкоз.

На плажа в Слънчев бряг - Централен плаж - по 10 лева Цените на нощувките се резервират на равнището на предходната година. Ако някъде има повишения, те ще са в рамките от 2% до 5%.

В началото на сезона цените в курорта „ Златни пясъци " варират сред 50 и 100 лв. на нощувка на човек въз основата „ ол инклузив ".

От 15 юни тези цени ще се покачат с 20-30%, а в най-силния сезон ще станат съвсем двойни. Лятна горещина, отпускарско въодушевление и приятна заплеснатост - идеално време за крадците с бързи сръчни ръце, подготвени за секунди да пребъркват чанти и джобове.

Десетки локални и туристи всяко лято се оказват ужилени от джебчиите. Любими места на джебчиите са оживените - пазари, молове и спирките на градския превоз, изключително тези, които са в центъра на града.

Затова по спирките и в рейсовете и това лято ще има цивилни служители на реда. Още двама командировани служители на реда ще бъдат зачислени към тях, само че за справяне с ловките крадци се разчита и на бдителността на хората. Повечето обаче заобикалят мнения по тематиката.

За да оказват помощ против престъпността по морето, повече от 120 служители на реда от страната са командировани във Варненска област в трите летни месеца. На север по морето през юли и август ще има двама служители на реда - румънци, поканени са и чиновници на реда от Германия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР