Плажният сезон вече започна в много страни, така че е

...
Плажният сезон вече започна в много страни, така че е
Коментари Харесай

Топ 7 на най-красивите плажове в САЩ, от които всички американци са възхитени

Плажният сезон към този момент стартира в доста страни, тъй че е време да изберете бански костюм, да стегнете багажа си и да планирате съвършената лятна почивка. За благополучие в този момент има доста туристически дестинации и достигането до тях не е толкоз сложна задача. Затова ви предлагаме да оцените плажовете на Съединените щати, за които може би не знаете - те са по-добри, в сравнение с можете да си визиите.

Хънтингтън Бийч (Калифорния)

Ако обичате дейния отдих, този плаж бързо ще ви стане обичан. Доброто му местонахождение и високите талази го вършат извънредно известен измежду сърфистите. Той даже е хазаин на годишния US Open за този спорт. Между другото, тук има няколко учебни заведения особено за начинаещи, където ще ви научат на много неща, свързани със сърфинга.

Освен това Hannington Beach е доста комфортен и за фамилни почивки. Има оборудвани детски зони, места, където можете да тичате с вашите домашни любимци. Има заведения за хранене, заведения за бързо хранене, комфортни хотели и евтини хостели. И най-важното е, че плажният сезон тук продължава съвсем шест месеца, тъй като стартира да се затопля още в края на април, а студът идва в края на есента.



Снимка: Jeremy Bishop on Unsplash

Ханаума Бей (Хавай)

Ако търсите райско кътче, където постоянно е топло, няма вятър, талази, доста красиво и умерено - тогава би трябвало да посетите този хавайски курорт. Hanauma Bay е естествен резерват, заобиколен от планини от три страни. Това местонахождение защищава този дребен плаж от неприятното време и го прави идеално място за релаксираща отмора.

Ханаума Бей е известно място за феновете на гмуркането. Добрите метеорологични условия са съдействали за това, че доста типове риби са се заселили във водите покрай брега. Ханаума Бей се слави и с красивата си растителност.

Ако ви омръзне, резервирайте екскурзия до остров Оагу, на който се намира заливът. Той ще ви удиви освен с пейзажа си, само че и с най-голямата база на Тихоокеанския флот на Съединени американски щати, ситуирана в прословутия Пърл Харбър.



Снимка: Ian Cylkowski on Unsplash

Ogunquit Beach, Мейн

Още един величествен плаж, който американците обожават. И европейците много постоянно избират тази туристическа дестинация за своите ваканции. Какво го прави толкоз специфичен? Първо, плажът се намира в прелестен регион сред река Ogunquit и Атлантическия океан. Второ, той е съвършен за сърф и други водни спортове. И последното нещо е, че е подредено по този начин, че да е комфортно за всеки.

С началото на плажния сезон тук се отварят заведения за хранене и хотели, на плажа Ogunquit има спасители, които работят непрекъснато през цялото лято, наоколо са ситуирани атракции и зони за отдих.

И в случай че не желаете да прекарате цялата почивка, лежайки край океана, тогава не забравяйте да се разноските по дългата пешеходна пътека, която минава измежду скалите по крайбрежието от залива Perkins до Shore Road.



Снимка: Rich Martello on Unsplash

Хилтън Хед Айлънд (Южна Каролина)

Не всички американци знаят, че край крайбрежията на Южна Каролина има необикновено красиви острови, множеството от които към момента не са изцяло проучени. Тук обаче несъмнено не става въпрос за Хилтън Хед, който всяка година се посещава от хиляди туристи от цялостен ​​свят.

Този курорт с право се смята за един от най-хубавите в Съединени американски щати. Само си представете: повече от 250 ресторанта, стотици хотели, невероятни плажове. И тук има 24 голф стадиони от международна класа. Така че, в случай че от дълго време желаете да овладеете тази игра, тогава би трябвало да изберете Hilton Head за вашата почивка.



Снимка: Camylla Battani on Unsplash

Rehoboth Beach (Делауеър)

Ако харесвате шопинг обиколки, тогава този курорт е основан за вас. Факт е, че тук няма налог върху продажбите, тъй че всичко коства съвсем два пъти повече, в сравнение с другаде.

Но това надалеч не е единственото преимущество на Rehoboth Beach. Тук можете да си починете доста комфортно и умерено. В града няма доста нощни клубове и рядко има празненства. Въпреки това има доста заведения за хранене, уютни кафенета и паркови зони.

Между другото, локалните плажове постоянно са домакини на фамилни вечери, прожекции на филми навън, семинари и огньове на плажа.



Снимка: Johnell Pannell on Unsplash

Коронадо Бийч (Калифорния)

Този плаж е прочут в целия свят, тъй като доста пъти се е превръщал в място за снимане на разнообразни филми и телевизионни сериали. Намира се в безоблачен Сан Диего.

Coronado Beach е място за спокойна фамилна отмора. Има добре оборудвана плажна зона, има детски площадки, атракциони, туристически пътеки и доста други забавни атракции. 



Снимка: Reed Naliboff on Unsplash

Саут Бийч (Флорида)

Най-накрая стигнахме до плажа, който е обожаван от американската юноша. Ако в миналото сте гледали по филмите по какъв начин локални младежи и студенти се забавляват на празненства край океана, тогава можете да си визиите какво се случва в Саут Бийч през цялото лято.

Това е място, където всеки ден свирят музиканти, организират се разнообразни фестивали, тематични събития... И тук цените за настаняване са много ниски и има готини трапезарии, където можете да хапнете пълноценно единствено за няколко $.



Снимка: Samir Shekhawat on Unsplash

Превод: GlasNews.bg / Заглавна снимка  on Freepik
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР