Плажните ивици в – северна, централна и южна са готови

...
Плажните ивици в – северна, централна и южна са готови
Коментари Харесай

4 м разстояние между чадърите на плажовете в Слънчев бряг

Плажните линии в – северна, централна и южна са подготвени за новия и чакат първите туристи, оповестява концесионера.
Навсякъде пясъкът е измит и обезпаразитен, сложени са всички чадъри и шезлонги. На Северния и на Южния плаж чадърите са сменени с чисто нови. Спазени са всички условия за сигурност и предвид на, чадърите са ситуирани на разстояние от 4,5 метра едни от различен. Осигурени са задоволително чиновници, които ще правят стерилизация на плажните екстри след всеки екскурзиант. Подготвени са и медицинските пунктове.
 Сватба в аероплан, с цел да се избегнат рестриктивните мерки поради COVID-19 (ВИДЕО) Сватба в аероплан, с цел да се избегнат рестриктивните мерки поради COVID-19 (ВИДЕО)
Двойка нае цялостен аероплан, с цел да подписа брак пред своите 161 посетители в опит да избегне рестриктивните мерки поради COVID-19, заяви в. „ Мирър...
Официалният старт на плажния сезон ще бъде даден както нормално на 1-ви юни. От тази дата линиите ще бъдат обезпечени и със избавителни постове. От 1 юни на трите линии в Слънчев бряг ще бъдат отворени и медицинските пунктове с нужното съоръжение и реанимационни екипи. Монтирани са душовете, а съблекалните за туристите са реновирани. Назначени са чиновници по сигурността, които ще наблюдават през цялото лято за реда и спокойствието на туристите.
И трите плажни линии в курорта са обезпечени с осветяване. Всяка от трите линии в курорта завоюва и тази година интернационалното отличие " Син байрак ". Два пъти в месеца се вършат проби на морската вода, дезинфекцира се постоянно плажа, обезпечени са и задоволително съдове за боклуци. Плажовете са пригодени и за хора с увреждания като са построени специфични тоалетни и рампи за елементарно напредване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР