Плажът на къмпинг Каваци посреща Jacobs Ice Camp със специална

...
Плажът на къмпинг Каваци посреща Jacobs Ice Camp със специална
Коментари Харесай

Лагерът на доброто настроение ви очаква!

Плажът на къмпинг Каваци посреща Jacobs Ice Camp със специфична музикална стратегия, плажни игри и ice бар с Jacobs Ice Cappuccino.

В разгара на лятото от ден на ден мечтаем да се впуснем във вълнуващи морски завършения. През тази година Черноморието е обичаната уикенд дестинация освен за всички градски бохеми, само че и за Jacobs Ice Camp. Разположен на къмпинг Каваци - бар Куче&Куче, в два следващи уикенда – 25-26 юли и 1-2 август, той чака посетителите си със специфичен Ice бар с ледено капучино, доста плажни игри, занимания и свежа музика.

Ако и ти нямаш самообладание да усетиш соления мирис на морето и да разпуснеш с ледено айс капучино в компанията на доста плажни занимания, заповядай в лагера на положителното въодушевление! Освен свежите музикални ритми през целия ден, още през първия уикенд за положителното въодушевление на посетителите ще се погрижи Искрата и неговият бийтбокс пърформънс. А през втория уикенд Ирина Денева, известна с обичаното на всички Shame Party, ще застане зад DJ пулта, с цел да тества танцовите умения на празненство запалянковците. За всички спортни натури, на които високите температури не им пречат, с цел да се пораздвижат, уредниците са планували интензивности като плажен волейбол и джаги.

И като споменахме високите температури, през двата уикенда те несъмнено няма да бъдат проблем за посетителите на Jacobs Ice Camp, защото отвореният айс бар ще бъде разполагаем на всеки, който желае да се разхлади с чаша вкусно Jacobs Ice Cappuccino. Доброто си превозване искащите ще могат да запечатат на цветния фото корнер. Всички новости към Jacobs Ice Camp може да следите във Фейсбук събитието.

А за тези, които обичат да улавят летните моменти, където и да са, Jacobs имат онлайн игра със страхотни награди. За да се включите би трябвало просто да изберете собствен обичан летен миг, запечатан на фотография, да го споделите в Instagram с хаштаг #JacobsIceSummer, както и да тагнете @jacobs_bulgaria! Можете да се сдобиете с доста вълнуващи награди, измежду които Jacobs Ice Cappuccino, съвременно градско колело и други свежи изненади!

Повече информация по отношение на изискванията на играта, могат да бъдат открити във Фейсбук страницата на Jacobs Bulgaria.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР