Плажът Копакабана в Рио де Жанейро и пристанището на Дубай

...
Плажът Копакабана в Рио де Жанейро и пристанището на Дубай
Коментари Харесай

Копакабана ще посрещне официални фен партита по време на Световното първенство

Плажът Копакабана в Рио де Жанейро и пристанището на Дубай в Обединените арабски емирства са измежду шестте дестинации по света, които Международната футболна федерация (ФИФА) разгласи като домакини за осъществяване на публични почитател празненства по време на Световното състезание по футбол в Катар. 

Известният площад " Плаца де ла Република " в Мексико Сити, Anhangabau Valley в Сао Пауло (Бразилия) и централни нощни клубове в Лондон и Сеул (Република Корея) също ще провеждат публични сбирки за гледане на мачове и музикални събития. 

Партитата ще бъдат " отворени единствено за хора, навършили законовата възраст за пиянство " на местата, проведени взаимно от ФИФА и от дългогодишния спонсор на Световното състезание AB InBev, която създава марките Budweiser, Corona и Brahma. 

" Входът за някои събития ще бъде безвъзмезден, а за някои ще има входна такса ", се споделя в изказване на ФИФА. 

ФИФА разкри и детайлности за музикалните концерти, планувани в Катар по време на Мондиала от 20 ноември до 18 декември. Фестивалът за електронна музика " Aravia " ще се организира в Доха, само че цените на билетите не бяха посочени. 

Катар облекчи ненапълно рестриктивните мерки за това къде може да се употребява алкохол в емирството, тъй че бирите AB InBev да могат да се продават на публични почитател празненства и зони за гледане на мачове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР