Плажът "Кабакум - Централен" ще остане неохраняем през този сезон,

...
Плажът "Кабакум - Централен" ще остане неохраняем през този сезон,
Коментари Харесай

Плажът "Кабакум - Централен" ще остане неохраняем през този сезон

Плажът "Кабакум - Централен " ще остане неохраняем през този сезон, а новият собственик ще стане явен през септември. Това съобщи регионалният шеф на Варненска област Стоян Пасев по Българска национална телевизия.

Нов наемател е определен, процедурата се жали обаче от остарелия наемател, който също е бил претендент, само че е декласиран по документи. Делото е планувано едвам за септември месец, защото сега съдът е в правосъдна почивка. Въпреки че публично няма нов реализатор, регионалният шеф към този момент се е погрижил за сигурността и чистотата на плажа.

Сигналът за противозаконната комерсиална активност на трите заведения на плаж "Кабакум - Централен " е импортиран от новоизбрания наемател, посочи още Пасев. В 7-дневен период ще да бъде спряно ел.захранването и водата на въпросните заведения и ще има следващо срутване на постройките.

По думите на Пасев, няма по какъв начин да бъде вменена виновност в община Варна, тъй като тя няма по какъв начин да знае самите процедури по кое време завършват, по кое време завършва и самото дело.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР