Плажът е място за отдих. Времето, прекарано там ни зарежда

...
Плажът е място за отдих. Времето, прекарано там ни зарежда
Коментари Харесай

Смях! Най-големите куриози на плажа СНИМКИ

Плажът е място за отдих. Времето, прекарано там ни зарежда с витамин Д, както и с хормон на щастието. Но занимателните моменти могат и да продължат, всичко зависи от това, което ще запамети обективът, написа Канал 3.

 Батман на плажа

Един Батман може да постави в ред цялостен град, само че и да умири дребните и непослушни деца на плажа. Мнозина биха възразили против носенето на подобен костюм под жаркото слънце и биха го окачествили като " смут ", само че тези, които желаят да запазят белотата на кожата си биха споделили " супер ".

 Мюсюлманки

Водата е за всички, без значение какъв брой са разголени.

 мускуляги, мадами

А ето какво прави еманципацията на Запад. Там нещата до там са напреднали, че към този момент дамите носят на своите рамене мъжете.

 море

Морето е идеално и за спорт, в случай че ви е писнало да плувате, пробвайте нещо акробатично, обезпечено е, че няма да паднете на твърдо и да се пребиете, само че въпреки всичко, деликатно да не цапардосате нечия глава.



А ето и два образеца, в случай че инцидентно ти се прииска и нещо друго, да вземем за пример мляко за кафето. Това е единият, само че виж и втората фотография, там има посочен и различен вид. Всеки има право да избере - който какъвто му се харесва.

 Коза

 Мляко

Всеки може да изхвърчи, в случай че не внимава.

 батут

Подобни физиономии са редки, само че въпреки всичко ги има.

 лелка, море

Големите дизайнери постоянно пропущат макси хората и поради това се стига до сходни недоразумения. Но, дано те берат прегрешението за фотоси като тази.



Местните от време на време могат и да са освен гостоприемни, само че и досадни.

 море, маймуни

 семейство, море

На плажа можете да деянията зялата си иновативност - било то да покажете на другите някоя нова джаджа, или да им покажете по какъв начин може да се почива в комфортно кресло, на първа линия, без да се заплаща на досадния концесионер.

 море

 Море

Чудите се къде са децата и с какво се занимават като се укротят - в единия случай са взели таблета ви и гледат филм, а в другия - отново гледат, само че нещо напълно друго.

 море

А това боли. Никога не забравяйте поговорката - опекъл се като рак. И отново в никакъв случай не забравяйте вълшебните свойства на различен български артикул, който може да помогне при положение като този - киселото мляко

 изгорели

Стара наша сентенция гласи, че женските гърди и играчките са направени за децата, само че с тях си играят татковците. Тези двамата са просто образно доказателство на това.

 бащи

И на края - дупето, плаж, пък да няма дупе, не върви.

 плаж

 плаж

И на края една българска класика. Добре, че е фотографията, тъй като, при положение, че не знаете, заведението изгоря.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР