Плажът Аркутино, за който Нова телевизия съобщи, че е преграден

...
Плажът Аркутино, за който Нова телевизия съобщи, че е преграден
Коментари Харесай

Фирма от ОАЕ е собственик на плажа Аркутино

Плажът Аркутино, за който Нова телевизия заяви, че е заграден и към този момент не може просто по този начин да влезеш там, се оказа благосъстоятелност на компания от Обединените арабски емирства (ОАЕ).
Фирмата се споделя " Икериа Лимитид ", като тя в действителност е едноличен притежател на капитала на българското юридическо лице, което има въпросната част от плажа – " Аркутино " ЕАД.
Съгласно информация от Службата по вписванията в Бургас, до 1 април тази година " Аркутино " ЕАД още не е бил притежател на въпросния парцел. Само че на 1 април към този момент има прекачване.

Припомняме, че тъкмо в Созопол беше една от скорошните акции на Специализираната прокуратура, които бяха извършени поради данни за закононарушения от страна на разнообразни кметове в разнообразни общини. Кметът на морския град Панайот Рейзи беше измамен под отговорност за длъжностно заграбване на 2 млн. лв. поради машинация със строителни поправки. Обвинение има и основната счетоводителка на общината, която съгласно прокуратурата е направила фактическия превод на 2-та милиона лв. по банкови сметки, които нямат нищо общо с фирмата-изпълнител, която Рейзи наел за поправки в Созопол. А обвиняването за счетоводителката беше оповестено през вчерашния ден, 1 април.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР