Плаж Силистар отново е пълен с плажуващи днес. Тялото на

...
Плаж Силистар отново е пълен с плажуващи днес. Тялото на
Коментари Харесай

Ще се шокирате какво се случва в Силистар след трагедията с два трупа

Плаж Силистар още веднъж е цялостен с плажуващи през днешния ден. Тялото на изчезналия в събота мъж към момента не е намерено, съобщи кореспондентът на БГНЕС.

Морето и през днешния ден е бурно. Спасител на плажа няма.

Тримата водолази, които през вчерашния ден влязоха да търсят мъжа, са хора от къмпинг Силистар, който се намира на 200 метра от плажа, а не са водолази на избавителната работа.

Съпругата и дъщерята на изчезналия в морето мъжа са тук и чакат той да бъде открит.

БЛИЦ напомня, че през вчерашния ден 60-годишен мъж се удави в морето на плаж Силистар край Синеморец. Инцидентът стана към 11 ч. Спасителни екипи няколко часа издирваха втори човек, за който се допуска, че е липсващ в морето.

Водолази се включиха в издирването малко след 13 ч. Тялото на умрелия на плажа заставам покрито с хавлия повече от 5 часа.

Шест-седем медици, които бяха пристигнали на отмора на този плаж, оказваха първа помощ към 40 минути, когато стана случаят преди обяд, само че за жалост мъжът умря.

Сред медиците имаше доктор от панагюрската болница, ВМА, болница „ Св. Иван Рилски”, болница „ Лозенец”. Лекарите разясниха, че в случай че в Синеморец е имало болница, индивидът щеше да бъде жив.

Линейка дойде 30 минути след подаване на сигнала за случая. Лодка със спасители от ПБЗН издирваха и другия човек, само че без триумф.

Плажът е даден на концесия. За визитата му се събира такса за паркинг, само че нямаше избавител в съботния ден. На плажа всеки ден има десетки фамилии с деца. Морето е бурно и има мъртво неспокойствие. Последно в петък е имало избавител до 18 ч.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР