Плаж, море, торта, екзотични плодове, шампанско, цветя. С това се

...
Плаж, море, торта, екзотични плодове, шампанско, цветя. С това се
Коментари Харесай

Андреа се глези в Тайланд за рождения си ден /снимки/

Плаж, море, торта, екзотични плодове, шампанско, цветя. С това се поглези Андреа, която посрещна 32-ия си рожден ден на топло. Певицата е на отмора на остров Пукет, Тайланд, като най-вероятно я съпровожда половинката ѝ Кубрат Пулев.
„ Научих се да се веселя на нещата, които ми се случват и с времето разбрах, че единствено ме учат по какъв начин да бъда по-добра версия на себе си! Научих се да не се колебая в интуицията си, тя е тази, която ме движеше! И всяка моя фантазия в действителност е това, което ме приближава до ориста ми! Всичко е към този момент написано, единствено би трябвало да четем знаците! “, написа поп фолк изпълнителката.
Андреа качи няколко фрагмента от хотела, в който е отседнала, с които разпали фантазията на доста нейни почитатели от мъжки пол. На тях тя носи секси долни дрехи и е във вана, цялостна с цветя, а до нея има торта с нейните букви.
„ Честит рожден ден, моя кралице! “, поздрави я приятелката ѝ Николета Лозанова. Много от почитателите ѝ в обществените мрежи последваха образеца ѝ и означиха какъв брой добре наподобява.
Разбира се, типично в стила на Андреа, тя бе обработила част от фрагментите, което не остана неусетно от някои хора.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР