Плъхове и бълхи налазиха абонатни станции на парното в София.

...
Плъхове и бълхи налазиха абонатни станции на парното в София.
Коментари Харесай

Страшни твари нападнаха блок в София, собствениците си скубят косите

Плъхове и бълхи налазиха абонатни станции на парното в София. Заради настъпление на гризачи „ Топлофикация “ предизвести, че стопира топлата вода на блок в столичния квартал „ Гео Милев “, написа „ Телеграф.

Днес изтича крайният период етажната благосъстоятелност да почисти мазето и абонатната станция от паразити и умрели гризачи,

Въпросната абонатна станция, която се намира в мазето единствено се поддържа от „ Топлофикация “, а притежатели са живущите в блока. Заради положението, в което се намира чиновниците не могат да я поддържат. Два-три пъти сме предупреждавали живеещите, представяли сме писмени известия за съществуването на мишки, в това число умрели в коридорите на мазето и в абонатната станция и сме предписвали да се почисти и обезпаразити. разясняват от „ Топлофикация “.

И сигнализираха, че плъховете могат да прегризат кабелите, да пресечен токовата верига в абонатната станция и да се повредят уреди за десетки хиляди левове. Може да стане късо съединяване и да лумне пожар, споделиха още от компанията.

Твърдят, че в София не е имало сходен случай с настъпление на гризачи. В центъра обаче е имало постройка, нападната от бълхи поради котки и клошари, обитаващи мазето. След предизвестие от топлофикация етажните притежатели извикали компания, която обезпаразитила пространствата и абонатната станция.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР