ПЛЪХ Очаквайте успехи през 2015-та. Позитивните промени ще дойдат твърде

...
ПЛЪХ Очаквайте успехи през 2015-та. Позитивните промени ще дойдат твърде
Коментари Харесай

Китайски хороскоп: Какви радости е подготвила за всеки знак Синята Дървената Коза

ПЛЪХ
Очаквайте триумфи през 2015-та. Позитивните промени ще дойдат прекомерно бързо и без особени старания от ваша страна, тъй че ще бъдат изненада даже за вас самите.
Поддържайте положителния звук с сътрудниците на работното си място. Обърнете внимание на връзките си вкъщи и на любовния фронт.
Месеците, които ви носят шанс и благоденствие – януари, февруари, май, юли, декември

БИК
Годината носи доста благоприятни условия, а към тях ще добави и тествания. Нужно е самообладание и еластичност, най-големите ви триумфи ще бъдат в любовта. Професионалното ви развиване може да бъде затруднено, по тази причина не рискувайте с парите. Погрижете се за своето здраве, не подценявайте почивките.
Месеците, които ви носят шанс и благоденствие – април, септември, октомври, ноември, декември

ТИГЪР
През вас се откриват нови хоризонти, ще срещнете положителни другари, които ще ви поддържат, ще ви дарят със познания и хрумвания. 2015-та вещае триумфи в кариерата, въпреки във финансово отношение да не е напълно приемлива – бъдете нащрек за парични загуби.
Месеците, които ви носят шанс и благоденствие – февруари, март, юни, ноември, декември

ЗАЕК
Годината на Козата ви готви положителни събития, доста от които ще се дължат не толкоз на вашите старания, а на щастливи стечения на събитията. Късметът е на ваша страна. Що се касае до любовта и сантименталните връзки, спестете си страстите и се наслаждавайте на това, което имате.
Месеците, които ви носят шанс и благоденствие – април, юли, септември, октомври, декември

ДРАКОН
Година, в която ще преодолявате трудности. Причина за неприятностите могат да бъдат злословия, по тази причина деликатно огледайте близкото си обграждане и не бъдете многословни и наивни. Финансовата обстановка ще бъде удобна, само че не харчете безконтролно.
Месеците, които ви носят шанс и благоденствие – февруари, май, август, ноември

ЗМИЯ
Годината ще бъде по-добра от миналата. Положителните промени ще бъдат свързани с пътешествия, а по отношение на парите – по-добре се постарайте да съхраните актуалното си богатство, в сравнение с да инвестирате в нови бизнес инициативи.
Месеците, които ви носят шанс и благоденствие – април, юли, август, септември, декември

КОН
Онези, които още се лутат по пътищата на любовта, тази година ще срещнат своята сродна душа. Освен това, имате всички условия за професионални и финансови триумфи. Обърнете внимание на здравето си – стресът, може да ви окаже доста по-негативно въздействие, от нормалното.
Месеците, които ви носят шанс и благоденствие – февруари, май, юни, декември

КОЗА
Това е вашата година, вашето време да блеснете и да се възползвате от цялостния си капацитет за триумф. Най-естествената посока за вас през годината ще бъде напред и нагоре. Поставете си високи цели и не се задоволявайте с дребното. Заедно с това, бъдете благоразумни във финансовите каузи.
Месеците, които ви носят шанс и благоденствие – юли, август, септември, октомври, ноември, декември

МАЙМУНА
Успехът ще ви съпътства през цялата година, като втората половина ще предложи прелестни благоприятни условия. Това е уместно време за начало на нови планове и бизнес инициативи. Научете се да проявявате зоркост и контролирайте вашето здраве.
Месеците, които ви носят шанс и благоденствие – януари, февруари, март, август, септември, ноември

ПЕТЕЛ
Годината ще ви донесе скъп опит и на вас ще ви върви във всичко, обвързвано с любовта. Парите ще дойдат при вас вследствие на вашето старание и усърдие. Здравето на Петлите ще е на равнище, ще кипите от сила, по тази причина и ще имате възторг за повече действия и пътешествия.
Месеците, които ви носят шанс и благоденствие – април, юли, август, октомври, декември

КУЧЕ
Любовта и фамилията – това са най-благоприятните сфери за вас през годината, за сметка на бизнеса и кариерата. Трудностите ще произтичат от вашата податливост към спорове с хора и организации, по тази причина проявявайте повече самообладание и здрав разсъдък.
Месеците, които ви носят шанс и благоденствие – януари, февруари, май, юли, октомври

ГЛИГАН
Вашият живот може да поеме в ново направление, което дава обещание по-добро бъдеще. За тези, които търсят любовта, това време ще донесе сантиментални прекарвания. Важно е да не действате замаяни от страсти, допустимо е сполуките да дойдат след тествания.
Месеците, които ви носят шанс и благоденствие – юли, септември, октомври, ноември, декември

Източник | Golbis

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР