Плъгинът за браузъра Chrome вече се ползва от 2 милиона

...
Плъгинът за браузъра Chrome вече се ползва от 2 милиона
Коментари Харесай

Awesome Screenshot за Chrome – по-лесният начин за скрийншоти

Плъгинът за браузъра Chrome към този момент се употребява от 2 милиона консуматори

Снемането на скрийншот се задейства от бутон, подложен тъкмо до лентата за търсене

Софтуерът Awesome Screenshot за Chrome e уголемение за най-популярния браузър, което ще ви разреши бързо да снемате екрани при сърфиране в уеб, посредством няколко поддържани от програмата метода.

За да инсталирате плъгина, е задоволително да сложите CRX файла в раздела  „ Разширения ” на Chrome. Снемането на скрийншот се задейства от бутон, подложен тъкмо до лентата за търсене. Може да заснемете забележимата част на страницата, определена област или цялата страница.

Awesome Screenshot ви дава няколко инструмента за редактиране. Така да вземем за пример, имате опция да изрежете част от екранната фотография, да нарисувате правоъгълник, елипса, стрелка, линия, да нанесете „ блър ” резултат (замъгляване), да вмъкнете текст, както и да изберете цвят. Когато са направени всички нужни модификации, просто кликнете върху бутона „ Готово ”.

Всички екранни фотоси се качват на уеб страницата на разработчика Diigo.com. Освен това можете да ги запишете във файл (PNG или JPG формат), да ги копирате в клипборда, както и да ги отпечатате.

Помощната стратегия ви разрешава също да настроите период за забавяне – комфортна алтернатива, когато желаете да заснемете несъмнено меню, да вземем за пример. Освен това приложението ви разрешава да зададете „ шорткът ” за снемане на цялостния десктоп, забележимия прозорец или определена област.

Малкото по размер уголемение се интегрира безпрепятствено в Chrome и не предизвиква проблеми с продуктивността, като да вземем за пример сривове.

В умозаключение, Awesome Screenshot дава просто решение за скрийншот на уеб страници, до момента в който употребявате браузъра Chrome. Приложението идва дружно с няколко общоприети инструмента за изобразяване, което го прави уместно за всички консуматори, даже тези без знания в обработката на изображения.

Даунлоуд: Awesome Screenshot за Chrome
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР