Плачете българки! Най-красивия татко от сериала на Би Ти Ви

...
Плачете българки! Най-красивия татко от сериала на Би Ти Ви
Коментари Харесай

Най-красивият татко от Татковци се сгоди

Плачете българки! Най-красивия баща от сериала на Би Ти Ви и все по-успешен артист Павел Иванов към този момент не е свободен, видя единствено Hotnews.bg. Звездата се сгоди в Рим за красивата балерина Марина Стоилова, която с изключение на напълно тяло има и забележителна кариера. Марина се занимава с латиноамерикански и общоприети танци от ранна детска възраст като играч. Започва да танцува типичен балет в НУМТИ „ Добрин Петков “, гр. Пловдив. През 2006г. е призната в Национално учебно заведение за танцово изкуство гр.София със компетентност „ Класически балет “, където приключва приблизително особено обучение в класа на Мариана Денева.

От 2011 година е част от трупата на Национален музикален спектакъл “Стефан Македонски”, взе участие в целия репертоар на театъра. Завършва бакалавър и магистър „ Балетна педагогика “ в НМА”Панчо Владигеров”.

В действителния живот Павел Иванов не е татко, само че очевидно това следва да се промени. Той е възпитаник на огромния Стефан Данаилов. „ Историята на моя воин е малко по-драматична от тази на другите трима татковци… Другите са другари от години.

Моят воин първоначално е като новобранец и неговата задача е да се внедри измежду другите татковци поради себе си и поради щерка си главно ", споделя Павел за ролята си в „ Татковци “. Героят му е ветеринар, на който му се постанова да извърви дълъг път след гибелта на брачната половинка си. Снимките на сериала вървят с цялостна мощ и скоро той ще се завърне в ефир.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР