„Плача, плача, но не мога нищо да направя”, казва бабата

...
„Плача, плача, но не мога нищо да направя”, казва бабата
Коментари Харесай

Проговори бабата на Нанси от Нови Искър и разказа по какъв потресаващ начин е научила за смъртта ѝ

„ Плача, рева, само че не мога нищо да направя”, споделя бабата на Нанси. Това е Йорданка. Бабата на Нанси. Най-малката жертва на касапницата в Нови Искър. Убита на 16 години, оповестява Нова телевизия.

„ За какво? Каква виновност има това дете, с цел да го убият? И то освен него, а и приятелят му”, пита бабата на Нанси.
За жестокото ликвидиране в новогодишната нощ, Йорданка схваща от съседите си в костинбродското село Безден. Там живее с бащата на Нанси, който кара ТИР и рядко се прибира.

„ Те са го давали по малкия екран и споделиха, че Кети е пусната в бунар и майката на Кети е убита. Всички. Ама Кети не е неприятна, тя ми се обаждаше постоянно по телефона”, споделя бабата на Нанси.

Гледала Нанси от бебе. Днес я гледа единствено на фотография. Казва, че не знае за какво някогашният пандизчия Росен Ангелов е избил цялата фамилия - поради пари или от ревнивост.

Над 24 000 българи са оповестени за търсене. Това демонстрират последните, систематизирани данни за цялата страна. От тези 24 400 търсени, 1114 са наказани на затвор, само че се укриват. Сред тях всеобщи убийци, като Росен Ангелов от Нови Искър, който разстреля шестима души. Както към този момент сме ви ракзавали проверяващите го търсили осем години. А половината от търсените у нас бягат в чужбина. По следите им са Министерство на вътрешните работи, Интерпол и Съдебна защита. Ресурсът на нашите управляващи обаче не доближава.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР