Плач без причина или емоционални изблици по необясними причини? Мисли,

...
Плач без причина или емоционални изблици по необясними причини? Мисли,
Коментари Харесай

Плач без причина, тежки мисли, които не ви излизат от главата… Ето как да се предпазим от негативната енергия

Плач без причина или прочувствени прояви по необясними аргументи? Мисли, които не излизат от главата ви. Чувствате се захласнати от някой или нещо?  Това може да се дължи на сензитивност към силата край вас.
Да се научим да одобряваме и обичаме „ негативността “
Нека изясним какво тъкмо е „ отрицателната “ сила. Често чуваме, че „ негативност  не съществува “, или че „ всичко, което съществува, е Светлината “. Да, ние идваме от и сме едно с Източника (с Любовта или Светлината), само че това не значи, че не възприемаме и не усещаме негативността. Ние сме фрагменти от Източника, само че живеем в измерение, в което дуалност към момента съществува: светлина и мрачевина, обич и боязън, отрицателно и положително. Да кажете за отрицателна страст, че „ не съществува “ може да докара до нейното угнетяване. Не би трябвало да бягате от тъмнината, а да се изправите против нея и да я приемете. Всичко зависи от вашето усещане. Какво трансформира отрицателното в отрицателно? Именно нашите мозъци и его основават стратегиите, които ни карат да разграничаваме и слагаме етикети: правилно-грешно, позитивно-негативно.
Но бихме ли разглеждали нещата като отрицателни, в случай че тези стратегии ги нямаше? Трябва да свикнем бързо да се дистанцираме от драмата, която мозъкът ни основава и да се доверяваме на усета си. Можете да прилагате това по отношение на всичко в живота си (например да осъзнаете, че в случай че сте закъснели за среща, може би сте избегнали автомобилна катастрофа). Щом измененията усещането си ще разберете, че всичко е богатство и по някакъв метод ви служи и че не се знае когато печелите – какво губите и когато губите – какво печелите.

Премахване на прочувствените връзки
Емоционалната обязаност постоянно идва от съответни събития, контузии и/или от други хора, които ви предават позитивна или негативна сила. Идеалният вид е да няма никаква прочувствена обязаност. Можете да я премахнете като пресъздавате по какъв начин издърпвате с ръце въжето на прочувствената обязаност на открито от себе си и по какъв начин тя напуща тялото ви.
Измиване на ръцете или тялото
Отличен метод да отмиете силата на другите хора е физически да измиете ръцете или тялото си. Визуализирайте по какъв начин негативната сила се оттича от вас дружно с водата.
Опушване с култивиран чай
Опушването с култивиран чай се употребява от години за ликвидиране на аурата от отрицателна сила. Това става като със всяка глътка пресъздавате ярка златна светлина към вас.
Най-важното е да осъзнаете, че негативността постоянно ви служи по някакъв метод. Вие сте на тази планета, с цел да преживеете дуалността, по тази причина негативността не е нещо „ неприятно “.
Не бягайте от тъмнината – тя е опция за учене. Та нали точно посредством изследването и приемането на по-тъмните елементи от себе си и Вселената можем да стартираме изцяло да оценяваме светлината.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР