Пийт Дейвидсън признава в новия си специален Netflix, че е

...
Пийт Дейвидсън признава в новия си специален Netflix, че е
Коментари Харесай

Пийт Дейвидсън беше надрусан от кетамин на погребението на Арета Франклин, каза на семейството, че би искал да „плати своите R-E-S-P-E-C-Ts“

Пийт Дейвидсън признава в новия си специфичен Netflix, че е бил надрусан от кетамин, когато участва на погребението на Арета Франклин през 2018 година дружно с тогавашната избраница Ариана Гранде.

„ Срам ме е, че бях на открито и по този начин. Това не е ужасно “, споделя стендъп комиксът в „ Turbo Fonzarelli “ за това, че е под въздействието на лекарството, което се употребява за лекуване на меланхолия.

След това Дейвидсън се пошегува, че Франклин „ в никакъв случай няма да разбере “, че е бил надрусан, само че добави: „ Все отново не е значимото. “

Възпитаникът на „ Saturday Night Live “ твърди, че веществото го е предиздвикало да си постави крайници в устата пред роднините на артиста на „ Respect “.

„ Бях толкоз надрусан, че взех решение, че е добра концепция да отида при фамилията й и да кажа: „ Хей! Тук съм просто, с цел да си платя R-E-S-P-E-C-Ts', иронизира той, карайки публиката да избухне в смях.

За още Шеста страница, която обичате...

Слушайте нашия седмичен подкаст „ Ние чуваме “. Абонирайте се з...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР