Пийт Дейвидсън и Емили Ратайковски бяха заснети за първи път

...
Пийт Дейвидсън и Емили Ратайковски бяха заснети за първи път
Коментари Харесай

Пийт Дейвидсън и Емили Ратайковски са заедно?

Пийт Дейвидсън и Емили Ратайковски бяха снимани за първи път дружно, откогато излезе информация, че двамата се виждат. В сряда Дейвидсън и моделът прекараха време дружно в Ню Йорк на 29-ия му рожден ден, написа.

Pete Davidson and Emily Ratajkowski Hugging and Smiling on NYC Rendezvous
— trendyarn (@Abafex001)
Според свидетел Пийт дошъл в жилището на 31-годишната манекенка в Уест Вилидж, с цел да я вземе, само че си тръгнал, когато нахлули папараци

Двамата се прегърнали преди да влязат в резиденцията.

По-рано тази седмица излезе информация, че Ратайковски и Дейвидсън се виждат. " Пийт и Емили се познават от известно време, тъй като се движат в сходни кръгове " , споделя източник. " Винаги са си прекарвали добре дружно и са се харесвали ".

„ Съвсем неотдавна те прекараха много време един с различен и нещата сред тях станаха по-сериозни “, продължи източникът.
Въпреки че нито една от страните не е удостоверила статуса си обществено, Ратайковски се включи в малко развлечение в обществените медии по-рано тази седмица.

Когато Дион Уоруик шеговито се написа в Twitter обява, която гласеше: „ Следващият път ще излизам с Пийт Дейвидсън “, моделът хареса туита.

I will be dating Pete Davidson next.
— Dionne Warwick (@dionnewarwick)
Преди да се среща с Дейвидсън, Ратайковски – който подаде молба за бракоразвод със Себастиан Беър-МакКлард през септември – беше свързвана с диджей Орацио Риспо. За малко името ѝ беше свързвано и с Брад Пит.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР