Пиянската изцепка на Уейн Рууни на 1 септември доведе до

...
Пиянската изцепка на Уейн Рууни на 1 септември доведе до
Коментари Харесай

Рууни две години без книжка, ще работи 100 часа за обществото

Пиянската изцепка на Уейн Рууни на 1 септември докара до бърза присъда. Днес звездата на Евертън беше лишен за 2 години от шофьорска брошура. Освен това ще работи 100 часа в интерес на обществото.

Рууни беше хванат да кара с три пъти го-голямо количество алкохол от разрешеното. Той возеше в своята кола секретарката Лаура, с която имаха буйна вечер в пъб покрай Манчестър. По това време жена му Колийн беше с децата на отмора в Майорка.

Нападателят се оправда, че като джентълмен карал симпатичната си спътница до нейния Фолксваген " Бръмбар ". Макар че кой ли му има вяра.



                                Лаура е от хищниците, които обичат пийнали футболисти

Уейн влезе в съда, като за разлика от брачната половинка си към момента носеше брачната халка. Той се призна за отговорен. И изрази страдание.

Съдия Джон Темпъл обаче отхвърли настояването на юристите за санкция вместо 100 часа труд без пари в идната година. Магистратът се стимулира, че парите няма да бъдат усетени от футболната звезда.

Отделно Евертън санкции Рууни за изцепката с две седмични заплати. Предполага се, че това прави към 300 000 паунда.

Най-големият проблем обаче идва от Колийн,  която се изнесе от фамилното имение и хвърли пръстена. Нещата могат да отидат на бракоразвод, а там Рууни губи половината от благосъстоянието си.

Освен да му елементарни за следващ път, защото Лаура най-малко е на апетитна възраст.  Преди това Уейн беше заловен с продажница, която може да му бъде баба.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР