Пияният шофьор, който размаха пистолет на друг автомобил на пътя

...
Пияният шофьор, който размаха пистолет на друг автомобил на пътя
Коментари Харесай

Пияният шофьор, размахал пистолет на друга кола, возел жена и 4 деца

Пияният водач, който размаха револвер на различен автомобил на пътя Поморие – Бургас, е возел в автомобила си жена и четири деца. Това стана ясно от изявление на основен контрольор Георги Илиев в предаването „ Тази заран “.

За случая ви разказахме в bTV Новините. Според обяснението на водача, останалите участници в придвижването се движели постепенно и му пречели.

49-годишният мъж е бил с 0,59 промила алкохол и „ желал да респектира другите участници в придвижването “

Илиев очерта и случилото се на пътя с детайлности. При излизане от Поморие, два автомобила застават зад селскостопанска техника на пътя. При освобождение на лентата за насрещно придвижване и двата потеглят да изпреварват дружно, като евентуално се получава засичане.

До Сарафово двете коли се изпреварват няколко пъти, като са си разменяли неприлични жестове и обиди. По-късно лидерът на единия автомобил вади револвер, който насочва и леко размахва като предизвестие.

„ Пистолетът е газов, само че хората не знаят какъв е. Веднага подават сигнал на 112 и водачът е арестуван малко преди Айтос. Пробата за алкохол демонстрира 0,6 промила, тази за опиати е негативна “, разяснява Илиев.

От влизането на мярката в действие случаите на пияни водачи и използвали опиати са спаднали внезапно

По думите на инспектора най-малкото дете в колата е било едвам на 4 години.

Водачът е арестуван и е отведен в районното. Справка демонстрира, че той е престъпно проявен и има нарушавания на закона за придвижване по пътищата.

Според контрольор Илиев това не е индивидуален случай и по морето постоянно се попада на „ изнервени водачи “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР