Пияница, запалил дома на комшията си, за да му отмъсти,

...
Пияница, запалил дома на комшията си, за да му отмъсти,
Коментари Харесай

Огнено отмъщение! Пияница драсна клечката на комшията си, наказаха го да копае градинки

Пияница, запалил дома на комшията си, с цел да му отмъсти, бе наказан да копае градинки и да се подписва пред пробационен чиновник в границите на една година, научи BulNews.bg. Присъдата бе постановена преди дни от районния съд в Бяла Слатина, само че може да се апелира пред магистратите във Враца.
От документите по делото излиза наяве, че кибритлията И.Т.Н. е запалил дома на комшията си в Малорад на 20 декември предходната година, тъй като двамата са имали остаряла вража. Дни преди един от най-светлите празници в годината - Коледа и Нова година, мъжът решил, че е време да отмъсти на съперника си. И.Т.Н. седнал да си пийва от рано в селската механа и към среднощ, когато тръгнал да се прибира в дома си, се сетил за ядовете си с комшията. Изведнъж го осенила мисълта, че би трябвало да отиде до дома на М.К.Р. и да заплали лятната му кухня.
Така без доста да му мисли, мъжът влезнал в двора и защото вратата на кухнята била заключена той я откачил от пантите, влезнал вътре и благодарение на кибрит запалил откритите там парцали. Огънят се разгорял, а пияният подпалвач бързо избягал.
По някое време съседка на пострадалия се събудила и видяла, че къщата гори. Жената почнала да крещи, с цел да я чуят всички комшии. Тогава хората извикали пожарникари, само че до момента в който загасят пламъците изгоряла цялата лятна кухня, други постройки в парцела, зимнината на пострадалия и всичко, което било в постройките.
Още през нощта униформените задържали подсъдимия, а той на пияна глава си признал с най-големи детайлности какво е направил. Всичко бил направил, тъй като го било гняв на комшията, с който имали доста пререкания в предишното, споделил той.
И.Т.Н. бе наказан на 200 часа публично потребен труд в границите на една година, като ще би трябвало да се подписва в пробацията цяла година, два пъти седмично.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР