Пияни роми нападнаха посред бял ден в и налетяха на

...
Пияни роми нападнаха посред бял ден в и налетяха на
Коментари Харесай

БРУТАЛЕН ЕКШЪН: Пияни роми нападнаха бус на околовръстното в Петрич, линчуват шофьора

Пияни роми нападнаха измежду бял ден в и налетяха на водача. Екшънът като каубойска сцена в американски уестърн се разиграл на 30 септември към 9.40 ч. на ул. „ Солунска “, която се намира на околовръстния път, оповестява „ Струма.бг “. Преминаващият автомобил бил обстрелван с предмети, а група роми му препречили пътя и принудили водача да спре. В припадък на пиянска експанзия нападателите почнали да насочат хули и псувни към водача, да ритат буса и да го удрят с метла, като счупили страничното стъкло.
свързани новини31003на 01.07.2017
Шофьорът Сашо Узунов от с. Тополница съумял да резервира хладнокръвие и да се обади на телефон 112, преди да бъде подложен на линч. На място пристигнали патрулки, като при воя на полицейските сирени ромите побегнали към стопанския двор, само че бързо били хванати и откарани в ръководството. За саморазправата са арестувани трима мъже – 36-годишните Кирил Ангелов и Митко Пламенов, и 26-годишният Димитър Стоянов, на който чествали до сутринта рождения ден. Половин час преди уличното нахлуване над камиона на празнуващите била направена забележка от служители на реда поради високата музика, която се разнасяла от къщата на рожденика. Купонът бил прекратен, като тримата почнали да почистват след празненството. След това Митко Пламенов ненадейно излязъл с метлата на улицата, спрял камиона и се стигнало до абсурда.

На мястото на случая се събрала многолюдна навалица роми, само че малко на брой се съгласили да свидетелстват, защото се страхували. На тримата нападатели е формиран акт по Указа за битка с дребното безчинство, като делото бе планувано за през вчерашния ден в Районен съд – Благоевград, само че бе отсрочено заради липса на юрист.
свързани новини18023на 18.07.201613542на 21.05.2016
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР