Пияни на прасета изглеждат Мария и Мирослав Соколов, които достойно

...
Пияни на прасета изглеждат Мария и Мирослав Соколов, които достойно
Коментари Харесай

Гнусно: Пияната Мария върти езици с бияча Мирослав за награда, че я заведе в Монте Карло!

Пияни на свине наподобяват Мария и Мирослав Соколов, които " почтено показват " страната и българите в Монте Карло. Нашенската заралийка, която всички в чужбина гледат като труженичка, поради мазолите върху лицето и силиконовите пъпеши, се изложи като кифладжийка.

Мара Отварачката пусна фотоси от тамошен ресторант, очевидно първокласен, в който тя и мъжа й бияч се лигавят на масата, разменят лиги и въртят езици, явно къркани.

Кадрите са затъмнени, леко размазани и популярност Богу, тъй като другояче още много хора щяха да си " върнат обяда ", че и снощната вечеря. Потребители безусловно попиляха фамилията като разясняват, че двамата наподобяват на цялостни селяндури и даже задминават Пиленцата от Монако.

" Леле, че е жалка тая Мара! Закара я бикът в Монте Карло и оная се н@сра, че и се размириса крепко. Още малко ще му направи френска под масата от " признателност ". Няма такова проваляне, няма такава отврат! Жалко за Марая, която друго не вижда, с изключение на държание и нрав на селска ш@франтия ", попиляха Мария в нета.

Тя обаче още веднъж нехае и продължава да се резили като задръства мрежата със фотоси, от които всяка съответна жена би изпитвала позор. Още повече, откакто този, който целува, постоянно се отнася с нея като с парцал.

Тагове: Миро Дзвера Мария Мирослав Соколов Мара и Миро Дзвера Мара и Миро Мария и Мирослав Соколов Марая Монте Карло Пиленцата от Монако Монако
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР