Пияна шофьорка се заби в бензиностанция в Бургас, а дрегерът

...
Пияна шофьорка се заби в бензиностанция в Бургас, а дрегерът
Коментари Харесай

Жена седна почерпена зад волана и се блъсна в бензиностанция в Бургас

Пияна шофьорка се заби в бензиностанция в Бургас, а дрегерът е отчел 2,25 промила алкохол в кръвта, оповестяват от МВР-Бургас.

„ Тази заран на кръговото кръстовище на изхода за Варна, заради приложимост на алкохол и загуба на надзор, 42 годишна жена от бургаския комплекс “Меден рудник ” катастрофира независимо, като поредно блъска хидрант и рекламно пано на бензиностанция “Лукойл ”.

В резултат на случая в региона на кръговото кръстовище е настъпило наводняване, което се отстранява от екип на ВиК - Бургас. Водачката е тествана с дрегер за приложимост на алкохол, като апарата е отчел - 2,25 промила. Задържана е за период от 24 часа “, обясниха още от полицията, пишат от fakti.bg.

12 бързи полицейски производства за шофиране след приложимост на алкохол и опиати са формирани при извършената в последните четири денонощия огромна полицейска интервенция по Южното Черноморие.

Заловени са трима водачи, качили се зад кормилото след приложимост на алкохол и още девет след приложимост на опиати - в два от случаите при осъщественото претършуване на купетата на колите са открити и наркотични субстанции.

За владение на наркотични субстанции са формирани осем бързи производства и седем преписки. Три са бързите производства за
шофиране на МПС от неправоспособни водачи.

Спецоперацията се е провела по цялото Южно Черноморие, като главно са се правила инспекции за владеене и разпространение на опиати, за шофиране след приложимост на алкохол и опиати, без шофьорски книжки или с крадени коли. Извършени са инспекции и за лица, оповестени за общодържавно търсене. Проверките ще продължат до края на лятото.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР