Пияна жена сътвори истински екшън в заведение в Асеновград, но

...
Пияна жена сътвори истински екшън в заведение в Асеновград, но
Коментари Харесай

Див екшън до Пловдив: Пияна богаташка раздаде шамари на клие...

Пияна жена сътвори същински екшън в заведение в Асеновград, само че осъмна в ареста, научи " Марица ". Причината за дейностите й всички си изясняват с алкохола. Дамата не работила, защото получила огромно завещание.

Асеновградчанката си пиян още от сутринта. Към 17 часа, към този момент солидно почерпена, тръгнала към заведението на ул. „ Училищна “. Минути по-късно към този момент станала основно настоящо лице в скандал. Пияната дама влезнала в изострен спор с три дами.

В хода на абсурда експанзията на почерпената ескалирала, като тя забила пестник на едната клиентка, почнала да я постанова и с пластмасова бутилка. Освен всичко това, неведнъж я обиждала на всеослушание с думите " ку*ва " и " продажница ".

Поведението й наложило личният състав на заведението да подаде сигнал в полицията. Пристигналите на място униформени се срещнали от близко с хулиганското държание на почерпената асеновградчанка. Тя ги обиждала, блъскала и отказала да извърши
разпорежданията им по отношение на определяне на самоличността й. На единия служител на реда споделила: „ Ку*ва, отиди да се е*** в мазето на полицията, ти не си никакъв служител на реда “. Отказала да ги придружи непринудено до районното, което принудило чиновниците на реда да употребят мощ и да й сложат белезници. Съставили й акт, който асеновградчанката отказала да подпише.

Бойната богаташка била изправена пред съда поради грозните подиуми и нападателно държание, като магистратите й определили санкция в размер на 500 лева - оптималната по Указа за битка с дребното безчинство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР