Пияна жена с над 2 промила алкохол удари две коли

...
Пияна жена с над 2 промила алкохол удари две коли
Коментари Харесай

Пияна жена с над 2 промила алкохол удари две коли край Сопот

Пияна жена с над 2 промила алкохол удари две коли край Сопот.Жената е отказала да даде кръв за лабораторен разбор, съобщи NOVA.

Пияна жена с над 2 промила алкохол удари две коли 

49-годишна жена е блъснала две паркирани коли в село Анево. Нейната проба с дрегер отчела съществуване над 2 промила алкохол в кръвта.

Жената е отказала да даде кръв за лабораторен разбор

Шофьорката е тествана и за приложимост на опиати, резултатът е негативен. Нанесени са материални вреди на двата блъснати автомобила. По случая е формирано бързо произвеждане.

Закопчаха двама мъртвопияни

Както Safenews писа преди дни, закопчаха двама мъртвопияни. Това стана единствено за няколко часа на две места в страната.

Първият случай е с 45-годишен от село Глогово. Той е задържан за период до 24 часа в районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Ловеч.

Мъжът се движил в посока село Чавдарци и е спрян за инспекция. Тестът за алкохол отчел 3,25 промила алкохол. Той е  отказал да даде кръвна проба за разбор, а по случая е формирано бързо произвеждане.

Вторият случай е от Монтанско. При полицейска инспекция в село Смоляновци била спряна кола с монтанска регистрация в следобедните часове на неделния ден. Тестът с дрегер посочил 2,65 промила алкохол в издишания въздух. Лекият автомобил е конфискуван като материално доказателство по формираното в районно управление (на МВР) Монтана досъдебно произвеждане.

Още вести четете в категория Крими & Темида.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР