Пияна и дрогирана шофьорка е предизвикала тежка катастрофа тази нощ

...
Пияна и дрогирана шофьорка е предизвикала тежка катастрофа тази нощ
Коментари Харесай

Пияна и дрогирана шофьорка помете кола с бебе в нея СНИМКИ

Пияна и дрогирана шофьорка е провокирала тежка злополука тази нощ в София. Инцидентът е станал преди включването за „ Цариградско шосе “, на кръговото кръстовище. Лек автомобил, ръководен от жена с 0,9 промила алкохол в кръвта, блъска и влачи колата пред нея.

От удара двете транспортни средства са се озовали в средата на кръстовището. Според очевидци, в ударената кола е пътувало семейство с 6-месечно бебе. Водач, който е спрял, с цел да помогне разяснява, че детето е с порязвания и натъртвания, майката е била със строшен крайник, а лидерът и още един пасажер с по-леки пострадвания. На мястото са пристигнали екипи на полиция и незабавна помощ. Ранените са откарани в болница.

„ Кръговото при 4-ти км, госпожата е с 0.90 промила и позитивен за НВ/опиати. Удря и влачи другия автомобил на младо семейство с детенце и тримата са в болница... Тя е задържана, “ написа Надежда Дойчева във Фейсбук.

“Бебето е на 6 месеца нямаше съществени контузии (само порязвания и натъртвания ), майката беше в несвяст със строшен крайник, брат на майката и бащата на детето имаха рани по главата, извадено рамо (на водача ). А дамата, отговорна за това си седеше и си пушеше цигара до колата, напълно умерено до момента в който с един таксиметров водач и още 3 момчета дърпахме вратата, извадихме бебето и го увихме в едно одеалo… нямам думи, ” написа Илия Димитров, оказал помощ на потърпевшите.

„ Минах нощес оттова, просто акъла не ми го побира по какъв начин е станало, та бяха влезнали чак 10 метра в кръговото. Малко преди включването от Цариградско е станало. Да се е засилила от горната страна без да спре на кръговото??? Странен удар, “ разяснява различен свидетел.



Снимки: Надежда Дойчева, Милен Гайгаджов
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР