Пиян водач от Кърджали трябваше да влезе в затвора за

...
Пиян водач от Кърджали трябваше да влезе в затвора за
Коментари Харесай

Пращат пиян шофьор в затвора, Цацаров: Осъден е грешният човек!

Пиян лидер от Кърджали трябваше да влезе в пандиза за година и шест месеца, само че след това се оказа, че бил осъден… неверният човек. Искането за ново дело за поправяне на процесуалното нарушаване пък бе заведено от основния прокурор на страната Сотир Цацаров. Куриозният случай доближи до Апелативния съд в Пловдив, разкриха за 24rodopi.com осведомени със случая адвокати. Районните магистрати в Кърджали признали за отговорен Е.В.С., че управлявал транспортно средство след приложимост на алкохол. Пробата отчела 1,90 промила. Кърджалиецът получил осем месеца отнемане от независимост, само че заради предходни осъждания, най-тежкото наказване всред тях се оказва-година и половина при „ строг” режим…
Следва обаче искане от страна на основния прокурор за обновяване на делото поради позволено процесуално нарушаване, а именно-вместо Е.В.Б. е наказано лицето Е.В.С.
В същото време пък Е.Б. е неоткриваем. Мъжът бил потърсен на адрес в Кърджали, на който се оказва, че „ апартаментът е ненаселен, а в него няма и не живее сходно лице”. В същото време родственица на финтиралия съд и прокуратура Е.Б., показала, че той е в Германия, което се потвърдило и от информация в Министерство на вътрешните работи за прекосяване на границата от страна на мъжа-той е напуснал страната, без данни за завръщане, ден откакто е бил хванат да кара пийнал. От данните на Община Кърджали пък излиза наяве в коя изборна секция е регистриран кърджалиецът, само че информация открива, че той не е упражнявал правото си на глас на последните избори. Апелативният съд в Пловдив приключи произвеждане и върна делото на Районен съд Кърджали.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР