Пиян украинец буквално вдигна на крак ченгетата в Поморие в

...
Пиян украинец буквално вдигна на крак ченгетата в Поморие в
Коментари Харесай

Пиян украинец сътвори екшън в Поморие

Пиян украинец безусловно подвигна на крайник ченгетата в Поморие в петък вечерта, написа " Флагман ".

Малко преди 22 часа в Районно ръководство в града е получено известие за пътен случай с материални вреди, при който са наранени три автомобила. Причинилият ПТП-то лидер напуснал местопроизшествието с лек автомобил „ Фолксваген Пасат”, с варненска регистрация.

Автомобилът е открит паркиран на поморийската улица „ Морска” №28 с забележими следи от пътния случай, като зад кормилото бил притежателят му – 35-годишен украински жител, живеещ на квартира в Поморие, дошъл в България на 02 август т.г. Украинецът бил във очевидно нетрезво положение, държал се нападателно и крещял обиди по отношение на проверяващите го служители на реда.

По време на инспекцията 35-годишният мъж се заключил във „ Фолксвагена”, само че внезапно изпаднал в суматоха, почнал да удря по стъклата и да вика за помощ. Полицаите го извели от купето на автомобила, като счупили задното странично стъкло.

При продължение на инспекцията украинецът възобновил непристойните си дейности и обидите по отношение на чиновниците на реда, което наложило задържането му за период от 24 часа. По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР