Пиян шофьор удари с висока скорост общо 7 коли, които

...
Пиян шофьор удари с висока скорост общо 7 коли, които
Коментари Харесай

Собственици на помлени коли в Пловдив: Това се случва за трети път

Пиян водач удари с висока скорост общо 7 коли, които са били паркирани на ул. Босилек в Пловдив. Собствениците на потърпевшите коли разясниха пред Нова телевизия, че желаят на мястото да се слагат “легнали служители на реда ”. Причината е, че водачи постоянно минават с доста висока скорост по улицата. Това в действителност е третия подобен случай на ударени на паркинга коли.

Пияният водач е арестуван. Това обаче не оказва помощ изключително на притежателите на блъснатите коли, тъй като за тях не излиза наяве кой би трябвало да заплати вредите. Те са доста обезпокоени и от това, че прилежаща спирка също е ударена от причинителя на произшествието, за който се допуска, че е излязъл от игрална зала. Живеещите в региона са сигурни, че единствено поради ранния час на случката няма потърпевши хора.

“Чух звук, само че помислих, че изпразват контейнерите ”, това сподели пред Нова телевизия една от съседките на изумения паркинг. Хората в Пловдив обявиха, че ще упорстват пред общината за слагане на неравности, които да понижават скоростта на премиващите коли. Преди това на мястото е имало “легнал служител на реда ”, само че той е отстранен при неотдавнашен ремонт на уличната настилка, заяви кореспондент на Нова телевизия от мястото.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР