Пиян шофьор се е блъснал в "Мерцедес" в монтанското село

...
Пиян шофьор се е блъснал в "Мерцедес" в монтанското село
Коментари Харесай

Бързи и пияни! Фиркан младеж без книжка заби колата си в Мерцедес в Монтанско, закопчаха го

Пиян водач се е блъснал в "Мерцедес " в монтанското село Долни Цибър, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Инцидентът е станал нощес, към 23.45 часа. Лек автомобил "Опел Зафира " се е движил с висока скорост към центъра на селото, когато при ляв завой водачът изгубил надзор над возилото и се забил в паркиран "Мерцедес " ЦЛК, благосъстоятелност на 46-годишна жена от Вълчедръм. Зад кормилото на "Опел "-а бил 24-годишен гражданин на селцето.
На мястото дошъл полицейски екип, който тествал водача за приложимост на алкохол, като резултатът се оказал позитивен. Дрегерът отчел 2.24 промила в издишания от него въздух. Той е отказал да даде кръвна проба и е приел показанията на техническото средство. Това обаче не било единственото нарушаване на младежа. В хода на инспекцията на униформените станало ясно, че той е недееспособен.
Шофьора на "Опел "-а е арестуван в полицейския арест на районното ръководство в Лом за период до 24 часа. По случая е формирано бързо произвеждане.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР