Пиян шофьор от септемврийското село Варвара е избягал от полицейска

...
Пиян шофьор от септемврийското село Варвара е избягал от полицейска
Коментари Харесай

Екшън: Пиян с кола бяга от полицаи, финтира ги, но после стана страшно

Пиян водач от септемврийското село Варвара е избягал от полицейска инспекция, а когато е бил настигнат от униформените, нарушителят се нахвърлил върху тях с юмруци, оповестява Монитор.

Случката се е разиграла малко след среднощ в неделя на кръстовище в селото, където екип на Районното ръководство на полицията в Септември правил надзор над водачите на коли.

Униформените подали сигнал със стоп-палка на лидера на лек автомобил „ Ауди “. Той не се подчинил, не спрял и траял по пътя си. Последвало малко гонене и возилото било спряно през няколко директни.

Тогава водачът изскочил от колата и се нахвърлил с юмруци против униформените.

Секунди по-късно се озовал на земята с белезници на ръцете. Станало ясно, че това е живеещият в същото село С.Д.- 25 година Той бил тестван с дрегер, а тестът му отчела 2.04 промила централизация на алкохол.

Спрямо него са формирани две бързи производства – за това, че съзнателно пречи на служителите на реда да изпълнят служебните си отговорности и за ръководство на автомобил след приложимост на алкохол над 1.2 промила.

Още един пийнал водач е бил засечен да ръководи автомобил в пазарджишкото село Звъничево.

През нощта на събота против неделя екип от бранш „ Пътна полиция “ направил рутинна инспекция на „ Рено “, ръководено от Р.С.- 49 година, гражданин на пазарджишкото село Звъничево. При направения тест с дрегер уредът отчел 1.26 промила централизация на алкохол.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР