Пиян шофьор на лек автомобил блъсна патрулка на РПУ-Нова Загора

...
Пиян шофьор на лек автомобил блъсна патрулка на РПУ-Нова Загора
Коментари Харесай

Пиян шофьор блъсна патрулка и уби полицай край Нова Загора

Пиян водач на лек автомобил блъсна патрулка на РПУ-Нова Загора и аргументи гибелта на служител на реда. За случая оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Сливен.
Той се е случил към 20:45 часа в сряда. Тогава в РПУ-Нова Загора е подаден сигнал за злополука без потърпевши, която е станала сред новозагорските села Радево и Сокол.
На място е изпратен полицейски екип на група " Пътен надзор ".
 Пиян водач опита да подкупи служители на реда с кюлче злато Пиян водач опита да подкупи служители на реда с кюлче злато
Прокуратурата в Пловдив повдигна обвинителен акт против пийнал водач, който предложил на служители на реда златно кюлче като рушвет. На 7-и октомв...
При обслужване на пътното произшествие служебният автомобил е ударен от 39-годишен лидер на " БМВ 318 " от Стара Загора. Полицейският автомобил е бил с включени светлини в специфичен режим на работа.
В резултат на удара е потърпевш полицейски чиновник. Той е превозен до болничното заведение в Сливен с тежки пострадвания, където по-късно е умрял.
39-годишният лидер, предизвикал произшествието, е с повърхностни пострадвания. Пробата му за приложимост на алкохол е посочила 0,68 промила. Той е арестуван за 24 часа.
По случая е формирано следствено дело при Окръжна прокуратура-Сливен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР