Пиян шофьор и роднините му са се били с полицейски

...
Пиян шофьор и роднините му са се били с полицейски
Коментари Харесай

Алкохолът не прощава! Пиян шофьор и роднините му се биха с полицай в монтанско село

Пиян водач и роднините му са се били с полицейски чиновник в монтанското село Расово, оповестиха от Министерство на вътрешните работи в регионалния град.
Екшънът се е разиграл в през вчерашния ден. Тогава е получен сигнал за 23-годишен гражданин, управлявал лек автомобил „ БМВ” под влияние на алкохол в село Аспарухово.
Малко преди 20 часа лидерът е открит зад кормилото на „ БМВ” с монтанска регистрация в Расово, като е спрян пред дома му. При осъществената инспекция му отказал да извърши полицейско предписание - да показа документ за идентичност и блъснал полицейски контрольор от Участък Медковец.
При инспекцията са открити още 47-годишната майка и 39-годишния чичо на лидера, които също попречили работата на униформения. Роднините почнали да блъскат и удрят 32-годишния полицейския контрольор, който паднал на земята и получил охлузни рани на десните подбедрица и ръка.
Пострадалият служител на реда е прегледан в Спешното поделение в болницатав Лом и освободен.
При задържането на 23-годишния чиновниците употребявали физическа мощ и помощни средства. Нарушителят е арестуван за 24 часа в полицейския арест. Проба с алкотест е отчела 1.30 промила алкохол в издишания от него въздух.
По случая са формирани досъдебно и бързо произвеждане. На нарушителя са формирани още 5 акта.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР