Пиян шофьор е предизвикал катастрофа между лек автомобил и автобус

...
Пиян шофьор е предизвикал катастрофа между лек автомобил и автобус
Коментари Харесай

Пиян шофьор се блъсна в автобус на градския транспорт в Стара Загора

Пиян водач е провокирал злополука сред лек автомобил и рейс в Стара Загора. Това потвърдиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Инцидентът е станал нощес малко след 19:30 часа наоколо до оживена спирка по бул. " Цар Симеон Велики ". Автобусът на градския превоз е изпълнявал постоянна линия №3, когато в задната част на транспортното средство се блъснал лек автомобил " Хонда ", ръководен от 55-годишен лидер. Мъжът е тестван за приложимост на алкохол.

Проверката е отчела резултат над 1,2 промила алкохол в кръвта. Шофьорът на рейса е дал негативна проба за приложимост на алкохол.

Причинени са леки имуществени вреди на двете моторни транспортни средства. Няма данни за потърпевши пасажери. В бранш " Пътна полиция " е формирано бързо произвеждане по член 343б, алинея 1 от Наказателния кодекс против лидера на лекия автомобил.

Рано тази заран по основен път I-5, южно от Стара Загора, на пътния възел с метода към автомагистрала " Тракия ", е настъпило пътнотранспортно произшествие. По първична информация е самокатастрофирал влекач " Мерцедес "   с прикачено полуремарке, ръководен от 41- годишен мъж. Няма данни за потърпевши.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР