Пиян шофьор е блъснал паркиран лек автомобил в град Лом

...
Пиян шофьор е блъснал паркиран лек автомобил в град Лом
Коментари Харесай

Пиян шофьор помете паркирана кола в Лом и избяга

Пиян водач е блъснал паркиран лек автомобил в град Лом и избягал от мястото на злополуката. Това оповестиха от ОДМВР - Монтана.

Инцидентът е станал на 7 октомври 2019 година към 15.00 часа на ул. „ Цар Петър “ в град Лом. 51-годишен лидер при ръководство на лекия си автомобил „ Киа Сепиа “ заради придвижване с несъобразена скорост на десен завой губи надзор над МПС-то и блъска паркирания компактно вдясно по посока на придвижването лек автомобил „ Фолксваген Поло “. Водачът не стопира и напуща местопроизшествието.

При осъщественото ПТП са нанесени вреди по двете МПС-та. Същия ден в 15.50 часа лидерът е открит от чиновници на пътен надзор при районно управление (на МВР) - Лом.

При осъществената му инспекция за приложимост на алкохол с техническо средство „ алкотест 7510 “ са регистрирани 1.78 промила в издишания въздух.

На нарушителя е публикуван ваучър за здравно проучване. Той не приема показанието на техническото средство и е направил кръвна проба в МБАЛ - Лом. Съставени са му 2 акта по ЗДвП. По случая е формирано бързо произвеждане.

Водачът не е арестуван в арестното помещение на районно управление (на МВР) - Лом заради здравословни аргументи. Работа по случая продължава районно управление (на МВР) - Лом.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР