Пиян шофьор е блъснал 6 паркирани коли в жилищен район

...
Пиян шофьор е блъснал 6 паркирани коли в жилищен район
Коментари Харесай

Само за денонощие: Две тежки катастрофи в Пловдив

Пиян водач е блъснал 6 паркирани коли в жилищен регион „ Тракия " в Пловдив тази нощ. Водачът е арестуван за 24 часа от полицията, тъй като тестът отчела 2,5 промила алкохол в кръвта му. Образувано е бързо произвеждане. Друга тежка злополука в града затвори една от централните пътни артерии бул. „ Васил Априлов " тази заран.

Пловдив

За благополучие няма съществено потърпевши при случая откакто кола се удря в рейс от Градския превоз, цялостен с възпитаници. Водачът на автомобила е откаран в болница. Катастрофата е станала към 7.30 часа в най-натоварения трафик. Според лидера на рейса колата се е движила с висока скорост и се е врязала непосредствено в автобуса.
Николай, водач на рейс: Как да отвръщам, той е на 5-6 метра, по какъв начин да реагираш някой като изскочи против Вас от 5-6 метра? Това е всевъзможни хора карат по улиците не знаеш кой кара против теб. Общо взето това е то стана за секунди.
След удара колата се завърта и удря различен автомобил. Жената, която я е управлявала също беше откарана в болница за обзор. Въпреки че моторът се е отделил от купето, водачът провокирал случая не е потърпевш съществено както и пасажерите в рейса.
Николай, водач на рейс: Поне 120 деца имаше вътре в рейса, овладяхме машината и това беше. Колегата там сам ли е бил, не знам бил задремал, но аз като му гледах положението не знам задремал ли е какъв е.
И на двамата водачи са взети кръвни проби и са им направени проби за приложимост на опиати.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР